Bracholl Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 Witam zna moze ktos jakas ciekawa stronke o zapalnikach wszelakiego rodzaju odrazu wyjasniam ze nie chodzi mi o rozbrajanie min ani bomb hehe jestem poorostu ciekawy wczoraj pare znalazłem i chce sie cos onich dowiedziec.Dzieki za pomoc pozdrawiam
bocian1 Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Tu masz trochę.http://spaghetti-wars.de/gallerien.htmPozdr.
Bracholl Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 Dzieki Pozdrowienia od WZW-Świlcza
lemsoft Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 ZApalnik od Harry,ego poprzez Yupitera i Natana
lemsoft Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 I piękna całość.Dla porządku - zdjęcia są włsnością właściciela cytowanej stronki o zapalnikach.
lemsoft Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 Dla jeszcze jeszcze większego porządku!!!Poprzez pokazanie zdjęć absolutnie nie zachęcam do rozkręcania zapalników.Sam osobiście i kliku moich kolegów , którzy pojawiają się na forum posiadam kilka wykopów podobnych zapalników austriackich i rosyjskich w trakcie uzdatniania do takiego stanu jak na zdjęciach.Jednakże decyzja o rozpoczęciu przywracania wizerunku zapalnikowi została podjęta po konsultacji z fachowcem od zapalników. Jak wszyscy - przed samorzutnym rozkręcaniem jakiegokolwiek typu zapalników przestrzegam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.