Gość Napisano 11 Marzec 2002 Share Napisano 11 Marzec 2002 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2002 Share Napisano 11 Marzec 2002 spróbuj w byłych składncach harcerskich i demobilach - ale import może być drogiJAK KTOŚ MA LEPSZE PROPOZYCJE SAM CHĘTNIE SKORZYSTAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2002 Share Napisano 11 Marzec 2002 Firma Fiskars robi extra saperkimożna je kupić w sieci sklepów Castorama,ale niestety są dogie ok.180 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2002 Share Napisano 11 Marzec 2002 wczoraj szukalem sam dla siebie saperki - znalazlem na:http://www.vatera.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2002 Share Napisano 11 Marzec 2002 Panowie, wykopcie sobie wrześniową albo austriacką saperkę do tego dobry trzonek od szpadla normalnej długości i w teren! Naprawdę rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2002 Share Napisano 11 Marzec 2002 generalnie odradzam skladane. kupilem taka (niemiecka - niby super) i gwint mi poszedl przy drugim wypadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2002 Share Napisano 12 Marzec 2002 Mam składaną polską harcerską i najwyżej mi się lekko ostrze skrzywiło, a gwint trzyma OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Marzec 2002 Share Napisano 19 Marzec 2002 Osobiście polecam saperki które są obecnie na wyposażeniu WP. Konstukcja prosta i wytrzymała, sam używam takiej od dość dawna i na pewno jeszcze długo mi posłuży. Jak ktoś jest zainteresowany to posiadam chyba jeszcze kilka sztuk. Gwarancji na lakier nie daję.. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.