athanatos Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Zrobiłem elektrolize dykty i nie wiem teraz co zrobic aby metal poczernic metal,no bo chyba niewypada malować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gewer Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Witam ja do poczernienia czyli tzw oksydy używam Cortanin jest naprawdę ok i nie ma przy nim żadnej Filozofii.Jak co to daj znać na GG 4263522.pozdr. Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Dykty to raczej destylacje a nie elektrolize. Generalnie to lepiej z zacieru. ;)Wpisz w wyszukiwarke oksyda.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 nagrzej dość mocno i smaruj olejem syntetycznym... super efekt... mógłbyś zostawić troche rdzy na dp ale skoro wyczysciłeś go elektroliza to zostaje tylko metoda... coratin, zostawić zeby zardzewiał i przyczernić olejem, wd-40 i wogule... albo nagrzać... no lub oxyda na zimno, osobiscie nie próbowałem tego jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.