Skocz do zawartości

brothers in arms

adler153

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
przede mna ostatnia misja w BiA. i juz zaluje, ze sie konczy. mimo poczatkowych rozczarowan swietnie sie bawilem. gra stworzona przez zaloge od Counter Strike'a daje znacznie wiecej zabawy niz COD (takze COD UO). moi towarzysze broni wreszcie zachowuja sie sensownie (juz nie biegna tam, gdzie rzucilem granat jak w COD). co wiecej, mozna nimi dowodzic. daje to mozliwosc sensownej zabawy z przeciwnikiem. niektorych miejsc zwyczajnie nie da sie przejsc bez zastosowania elementow taktyki. pod soba mamy w porywach 2 druzyny i czasem jakis tank (stuart lub sherman). przydala by sie jakas polcalowka :) trafienie szkopa nie jest tak banalne jak w COD. zreszta zachowanie przeciwnikow nie jest schematyczne. tylko ciagle krzycza, ze wszyscy zgina. co akurat jest prawda:)ze tez nikt nie wpadl na to, by sie poddac czy wycofac? ;)

wady : wymagania sprzetowe :)

napewno warto w to zagrac. milej zabawy

Tomek
Napisano
a walsnie koledzy, tak z ciekawosci, jakie macie karty grafiki? ja mam nvidia geforce4 mx i ta gra u mnie nie pojdzie poniewaz... poprostu nie. myslalem ze mnie kur...a strzeli jak sie o tym dowiedzialem.
Napisano
duron 2500, 500MB ram, ATI 9600 128 MB i chodzi bez zarzutu.karta MUSI obslugiwac DirectX 9 a ATI 9600 jest (byla 1,5 roku temu) najtansza karta zgodna z DX9.
Napisano
problem jest w tym ze nie wiadomo dlaczego bia nie pojdzie na mojej karcie. moze potem producenci beda robic jakiegos patcha lub latke.

na razie musze przecierpiec

pozdrawiam
Napisano
patche juz sa. wklep w google co trzeba a znajdziesz. nie wiem czy zalatwia Twoj problem. chyba latwiej zmienic karte na wydajniejsza - geforce 4 to taki geforce 2 z paroma bajerami...

pozdro
Tomek
  • 3 weeks later...
Napisano
Wlasnie skonczylem i musze przyznac, uczucia mam raczej na ie". Glownie co do dzielnych brothers ktorzy po wydaniu rozkazu potrafia blokowac sie w dziwnych miejscach np pod nosem gniazda mg lub dwoch giermancow z mp44, co wiadomo jak sie konczy. Tak samo ataki: to co pokazano w tutorialu ma sie nijak do rzeczywostosci. Zawsze jest tak, ze to twoj team/teamy przyciskaja niemcow ogniem a flankowac musisz sam bo: patrz co pisalem wyzej. Gra ogolnie fajna, ale niedopracowana: np dlaczego thompson ma tylko magazynki na 20 nabojow, dlaczego mozna przeladowac garanda przed koncem magazynka, absurdalnie beznadziejna celnosc czolgow, praktycznie nieuzywanie przez twoich towarzyszy granatow (zrobili to najwyzej raz, z tego co pamietam).

Chyb ajednak wole CoD i UO....
Napisano
rybosz
tez mam ten sam problem (taka sama karte). Gdzies przeczytalem ze gra nie pojdzie bo GF4MX nie ma wymaganych parametrow chyba o cieniowanie chodzi.
poniewaz to kolejna gra ktora ma juz tak wysokie wymagania trzeba bedzie kupic nowa karte :( kurcze a te zaczynaja byc drozsze niz procesory.

pozdr
robert_kudelski
Napisano
mp: mial tez na 30 - wolalem taki bo 20 pestek to blyskawiczna seria i potem d... zimna. W praktyce wygladalo to tak ze zaraz jak sie tylko dalo wypieprzalem thompsona na rzecz mp40/44.

pozdrawiam serdecznie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie