KudłatyHD Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Ja może w końcu skonstruuje moją super saperkę z części które się po busie walają heheh. Choc w radkowie zapewne przez pierwsze dni będziemy ja zwykle w sztok najebani:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Widze,że impreza wrocka zeszła na psy całkowicie hehehe...Z wielkiego gadania i wielkiej wyżery na butelkę browara w parku...Oni chcą wielkie żeczy robić...Ciekawe jak skoro w tak prostej nie można było się z nimi dogadać...A co tam szkoda słów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Mirek czy ty coś piłeś dzisiaj heheheh???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Co niektórzy z Brzeskiej ekipy też zadzierają ogony i się tam wybierają.....No tak byłbym zapomniał - stowarzyszenie...Hehehe...Pozdro Miro. P.S. Czasem jestem złośliwy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Oczywiście sory....Jeśli ktoś poczuł się dotknięty moją wypowiedzią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Wczoraj wyszła mi srebrna monetka (20 fenoli z 1874) stan dobry, kula do muszkietu która chyba w kogoś trafiła i jakaś popierdułka od paska (miedziana ze złotym wzorkiem) może fancik z epoki. Ogólnie pole wielkie, a fantów niewiele. Myślę jednak, że poszukiwania prowadziłem nie w tym miejscu co powinienem i musze je skorygować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 A ja dziś guziora fajnego trafiłem z orłem i koroną:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Kopidoły z Brzegu gdzie się jutro wybieracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Od ostatniego postu minęło już trzy dni i nikt się nie wychyla. Pewnie fantów nakopali. Wychylcie się pierońskie kopidoły i pochwalcie się coście matce ziemi wyrwali.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Dziś zjechalismy do domu:)) Straszne ilości wódy poszły heheh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 A tak wyglądaliśmy hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Maj 2005 Autor Share Napisano 3 Maj 2005 A wykrywki ani raz nie odpaliłwm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Ja tez nie hehehAle ładnie na zdjęciu wyszliśmy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 4 Maj 2005 Autor Share Napisano 4 Maj 2005 tak,ale to jeszcze było przed latającymi krzesłami..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 I przed wypijaniem wody Janusza heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 4 Maj 2005 Autor Share Napisano 4 Maj 2005 I przed zeżarciem słatki,która była na kolację dla wszystkich...hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Ciekawe czy była smaczna hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 no to przez długi weckend każdy się widzę naszukał - knajp hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 Kudłaty.Po sposobie w jaki się wziołeś za degustację myślę,iż była zajebista...Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Maj 2005 Autor Share Napisano 5 Maj 2005 Wraith.Nie szukaliśmy knajp.Gorzały było pod dostatkiem.Co niektórym aż się ulewało...Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 6 Maj 2005 Share Napisano 6 Maj 2005 Miro gdzie się wybierasz w wekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Maj 2005 Autor Share Napisano 6 Maj 2005 Jeszcze nie wiem.Decyzja zapadnie pewnie rano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Pogoda sie zepsuła i nici z szukania:((Mirek może w jakiś wolny dzionek do Wroca podjedziesz w wiadomym celu:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 Bardziej niż do Wrocka wolałbym pojechać do......Wiesz gdzie....Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 To ja wiem hehe Dziś chciałe troche na pola pójść ale przez cholerny deszcz nic nie wyszło:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.