miro5671 Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Bardzo delikatnie będziemy chlać i czekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 I podeślij mi numer konta na poczte albo na gg, jutro z rana poleci do Ciebie kasa:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Tylko szkoda dnia. No i generał będzie musiał zapłacić sam za cały domek hehe.Płaci się po przyjeżdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Wiem, że szkoda dnia ale ten idiota się uparł , że idzie do pracy w sobote. Mówiłem mu, że jst głupi ale mnie nie słucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Przeciesz mógłby dojechać póżniej i nie psuć wam soboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Ale on nie chce sam jechać po południu, i dogodż tu takiemu idiocie heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Wysłałem ci numer konta.Pomyśl jeszcze nad tym wyjazdem...A jak z moimi zaproszeniami ??? Nie mam już czasu...Chyba jutro kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Jutro będe wiedzial z rana to dam Ci znac na smsa najwyzej. I uaktywnij sobie usługe, żebym mógł z netu smsy do Ciebie słać:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Obgadajcie sprawę barana na wyjeździe. Ja wybywam na wiochę także udanych łowów życzę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Barana to my tam zjemy hehe, i mnóstwo fantów nawieziemy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2005 o ja pierdziele hehehe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 I jak działą ta twoja wykrywka czy nie?? Ja dziś trafiłem na działkach koło siebie, kilka pepesz całych, kulke do muszkietu i fajną monetkę ze swastyką:D I miedziane okucie do drzwi.I to 200 metrów od chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Moja wykrywka będzie działać na 100%.Tylko czy my będziemy działali ??? hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Ja biore tylko dwie zgrzewki piwa i 1,5 litra wódki to myśle że będziemy normalnie się zachowywać eheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2005 no ja też gdzieś tak. Bo jak braknie to się dokupi na miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Mam nadzieje, że są tam jakieś sklepy:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Sklepy są i to nawet dobrze nabite i nie tak drogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Na sobotę musimy mieć ze sobą.A potem w poniedziałek.No jest jeszcze bar hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Damy jakos rade hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Cisza jak pośmierci organisty. Kopidoły z Brzegu pewnie fanty kopią. A ja muszę tutaj na chlebek zasówać. Jak się objawicie to przynajmniej zdięcia fantów na forumm wstawcie.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Ja kopałem ostatnio koło domu heh na działkach. Mam jeszcze jedną miejscówke koło domu ale dopiero dziś ja przetestuje.A tak ogólnie to się przygotowujemy do wyjzdu do Radkowa.:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Ja dzisiaj może na 2 godzinki wyskocze na Mollwitz.To samo pole na którym ostatnio wyszła pieczęć. Stacjonowały tam pewne wojska, ale to juz inna bajka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 A ja teraz w tygodniu nie mogę nigdzie wyskoczyć,bo mi się roboty zaczeły-od rana do wieczora.I tak chyba zostanie do jesieni.Tylko sob.i niedz. No chyba,że znajdę skarb.Jebne robotą hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 ale długi wekend tuż tuż saperkę naostrzyć i fantów szukać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Jasne że tak-już wszystkie szpadle w busie są naostrzone na długi...A jest ich sześć hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.