KudłatyHD Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 To i tak lepiej niż byś dostał za nie na złomie:)Poprostu jestes zarobiony:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Fakt to typy z pod Ciemnej Gwiazdy. Ja siedziałem w ukryciu i obserwowałem ich.Miałem nadzieje, że zdradzą miejsce ukrycia Skarbu, ale niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Trafiłem dziś jakąs odznake, myślałem , że ze sfastyka ale jednak nie, na górze jest litera H niżej jak by wrona i na dole na pasku numer 1202.Dam później na identyfikację. Jak oczyszczę lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Kudłaty.Dawaj tą odznake,bo się niecierpliwie hehehe.Zobaczycie jakie Miro będzie miał w sobote fanty hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Mam takie trzy miejscówy,że podobno klamry to można bez wykrywki zbierać heheh...Narazie nic więcej nie mogę powiedzieć ale będzie jeszcze głośno hihi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 He, lamerki, zobaczymy zobaczymy, ja wybieram się jutro na miejscówkę z kumplem, jeżeli nie popijemy się, to zasypie forum odznakami;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Hehehe...Już widzę wasze zalane pały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Upijemy się z powodu wykopanej ilości odznak ha!:D I pewnie zapomniemy wziąć... jak zwykle;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Pewnie będzie odwrotnie heheh z ich braku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Aj tam Miro, nie wierzysz w nas he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Ja znam życie hehehe ale niech ci będzie z ich nadmiaru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Odpowiem powalającą na ilość słów zadniem Ok!" hy hy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Dawaj miejscówke szybko na GG heehejutro dam skan tej kolejowej chyab odznaki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Dokąd się wybieracie moczy-byźki. Knujecie już cały tydzień a mnie krew zalewa że muszę zasówać na chlebek i nie mogę jechać z wami. Jak wrócicie to pochwalcie się fantami.pozdrawiak AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Wyszedł słaby skan, ale na górze jest litera H a na dole cyfry 1202. Nie wiecie co to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Jak to na polu pług ją troche zorał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Nie wiecie co to? Z Ciebie licho! Toż to moja odznaka, zgubiłem w czterdziestymczwartym!!! oddawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Kudłaty oddaj mu ją i powiedz że odgryzłaeś sobie znaleźnie 10%.pozdrawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 W wątku nowe fanty dałem lepszy skan, widać ją dokłądnie:), Wojtasowi nic nie oddam bo to kanalia hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Kanalia znalazł dzisiaj głownie od siekiery więc Kudłaty strzeż się chyba pamiętasz (bo ja nie:-) moją gonitwę z niebezpiecznymi przedmiotami?? hy hy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Kudłaqty.Jaka litera H ???Według mnie ,to hahaha.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Ale z Ciebie kanalia:) Nie smiej się z mojej odznaki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Nie wstawiaj takiej zardzewiałej liPY...Hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 tu był słaby skan kanalio, w wątku fanty jest lepszy i całkiem fajny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 W łep go w łep.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.