KudłatyHD Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Ja pierdziele, chyba spałem na dworcu, albo nie wiem co bo film mi wrócił na dworcu w brzegu około 3 w nocy.heheJa pierdziele, tyle byłem na dworcu???Więcej z Wami nie pije pierdziele heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Ty durniu o 23.10 byłem z tobą na dworcu i kazałeś mi iśc do domu bo zaraz masz pociąg. Teraz piszesz, że spałeś na dworcu. Ty to jesteś kanalia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Cholera, nic nie pamiętam bo misie troszeczke filmik zerwał hehe. Możliwe, że przysneło mi się na ławeczce hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Kudłaty.A ty chciałeś po trzy sztuki.Ciekawe jak byśmy wtedy wyglądali hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 kudłaty jak zwykle zrywa film. 3 strongi u Eliasza i by nas wynosili, albo wszystkie kufle byśmy potłukli hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Kudłaty kimanie o 3 w nocy to sie nazywa o 19:30 pociąg do Wrocka??;-) byłem pewny że tak się skończy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Tak jakoś wyszło heheh, to wszystko przez Mirka hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Jasne że tak ,wszystko przez Mira hehe.Istnieje coś takiego jak kultura picia.Jakby kto postawił beczke to by srali i chlali hehe....A po za tym ,to twardym trzeba być a nie miętkim hehe......Kudłaty.Ja w twoim wieku nie raz spałem np.w zbożu hehehe...Dlatego nic się nieprzejmuj i chlej dalej hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 noooo mi się skończyła impra o 8mej rano hy hy:-) jedziecie w niedziele na Piskorzowice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Ej chłopaki ale zabalowaliście!A jak z wyjazdem w niedziele? morze się przyczepie do was? jaki jest cel?co to za wiocha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Cel jest jeden wyczesać fajne fanty heheh.A gdzie jedzie Miro to on tylko sam wie heeh. JA raczej nie dam rady w niedziele nigdzie pojechać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Miro daj znac dołącze się do was! Gdzie i o kturej zbiurka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 marcin Miro jedzie z Antkiem gdzieś pod Niemodlin.moze spotkamy się dzisiaj o 16 na Qadach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Jutro jadę z Antkiem odkopać jakiś stary bunkier pod Niemodlinem hehe.Może wyjdą ciekawe fanciory... Antek.O której jedziemy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Chyba jutro nigdzie nie pojedziemy.Zdaje się że Antoś nie może.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 hehe, Antek znowu nie może:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Sory generał ale dziś juz nie dam rady. Właśnie jade w pole pryskać.Ale byłem już dziś u siebie na polu fanty nawet niezłe wyszły plomba pruska 10 kul od muszkietu i 1 grosz (chyba). Miro a co planujesz w takim razie na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Jestem otwarty na propozycje co do jutra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Widze żeście pozasypiali wszyscy...W takim razie jadę sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Właśnie wruciłem z roboty myślałem troche nad strzelnicą armat Kruppa w okolicach jelcza albo do tyh Piskorzowic? Nie wiem tylko co tam jest? A jak nie to pozostają jakieś pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Te Piskorzowice odpadają troche za daleko. Co miro śpisz już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Póżno wróciłem z imprezy wczoraj hehe.A wcześnie rano przyjechał po mnie Antek i pojechaliśmy w teren.Ok. 10 km zrobiliśmy z buciora hehe.Teren okazał się być bezfantowy ale za to mieliśmy super spacer i trochę drobnicy kolorowej hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Zaraz spadam na imprezkę,będe póżno...A jutro do roboty hehe-będzie ciężko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 A ja dziś siedziałem w domu.Po wczorajszej imprezie troche byłem zmęczony:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Radków 30.04-03.05.Kudłaty.Będzie super,jedzie jeszcze jeden koleś z żoną.Ale będzie jazda-ogniska do świtu i gitarrrrrraaa hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.