miro5671 Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 to,że Belg to mi Rafał powiedział hehehe...Jesteś pewien,że to Duńczyk ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Duńczyk na 100%, Rafał to zna się na blaszkach typu medale;-)Pełne dane tego co trzymasz w łapie rok produkcji 1924, zakład Haerens Laboratorium, Kopenhaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 no to dzięki...Wraith... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Widzę Panowie że ostro walczycie, ja w długi weekend byłem na Wale Pomorskim. Kompletna klapa - dużo ludzi , zero fantów, jeszcze jakiś gajowy się do nas doczepił za wjazd do lasu autem :( Przejeżdżaliśmy przez Nadarzyce tam to dopiero luda był wszelkiej maści: turyści, moczykije, poszukiwacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 Fajna wycieczka robert.My byliśmy w Radkowie {Góry Stołowe}.Ale ani raz wykrywki nie wyciągneliśmy hehehe-nie było czasu... Robert pisz na nowym wątku LUDZIE Z BRZEGU III... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Miro jaki belg Ja mówiłem Ci, że to duńskie łuseczki tam wychodzą, a nie belgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 a i jeszcze jedno to nie mapnik tylko trok od saperki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 teraz już wiem...U mnie chyba pamięć hehe.Ale to ze starości hehe - starym się wybacza...Pozdro. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.