Wraith Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 No to jestem drugi, Kudłaty ciołku nawet Ciebie wyprzedziłem he he... co do czwartku 5:40 będzie ok, promotor mnie zabije bo się nie pokaże, ale ciul z tym, przetestuje solarka:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Noooo - jak mawiał DuyzmaPowodzeniaAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 No to raz jeszcze ;-) http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2651047.htmlNo mieszkancy Brzegu, czas na zbiorke (wyciagac fanty i spieniezac) , moze Wro tez sie dorzuci ;-)....Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, że puchar zarekwirowały wojska niemieckie po wkroczeniu do Paryża jako "dobro należące do rodziny żydowskiej. - Podobno od Wehrmachtu wykupiło go miasto Brzeg za 40 tys. marek - mówi dyrektor Kozerski.W każdym razie ponad 60 lat temu puchar znalazł się ponownie na Śląsku.Dr Oszczanowski: - Tę wersję potwierdza niemiecki historyk sztuki Christian Gündel, który w latach 1940/42 wydał pracę poświęconą wrocławskiemu złotnictwu.Nikt nie wie, co się z pucharem później działo i w jaki sposób trafił do USA. "PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Wraith kanalio hehe. Mi się stary wontek szybko otwierał ale nie ważne.Nie wiem jak jutro wstane ale chyba dam rade hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 a gdzie tym razem planujecie wykopki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Tym razem w mieście Brzegu hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Wojtas daj znać jak tam jutro się umawiamy.Ja już jestem gotowy do wyjazdu heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Szukaj odpowiedzi na gadulcu. Miro Ty proponujesz kopanie w środku miasta? To ja proponuje bardziej szczegółowo w środku miasta w hipermarkecie, ale będzie piszczeć na alu puszkach od bronka hyhyhy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 A po kopaniu roimy standardowe ognicho i do tego sofia czerwona pół wytrawna heehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Wraith.prawie w środu miasta.W zasadzie to tylko trawnik przed ratuszem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Tylko z tym ogniskiem w centrum będzie gorzej.Bo kwaśne wino można na ławce obalić hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Hehehe, wino pokonamy nawet i pod ratuszem:))A Generał kanalia też będzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Raczej nie.Nie moze się urwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 BO coś go w naszym temacie nie widać hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 kanalia Jeneral bedzie, powinien sie urwac na godzine z roboty:-) a z tym chlaniem to juz historia...ja nie pije!:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Wojtas wymięka Wojtas wymięka heeheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Wojtas nigdy nie mów nie.No bo jak nie,jak tak hehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Cze chłopaki! Ale przeryliście chłopu pole dobrze ze nie latał za wami z bronami! HeHe Wyszły puźniej jakieś ciekawe fanty? Bo widziałem że nastroje niektórych były już chwiejne jak po Lipie" Zapodajcie jakieś foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Mirek daj skany wczorajszych fantów. Mocno się upodliliście. pozdrawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 nic więcej ciekawego nie wyszło ale za to piwo lało się w Brzegu do godz.22.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Było ok tylko gdzie te fanty?? ;< i rzeczywiscie rolnik sie musial wkurzyc niezle na te 4 nornice ktore czesaly mu pole he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Witam.dopiero się zwlekłem z wyra.A w czoraj to wyszło wielkie gówno,oto one... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 druga strona.ta monetka w środku jest ciekawa 1727r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 A tak wygląda pryskany WD40 rarytasik z Mierzeji hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2005 A czy Kudłaty dojechał wczoraj do domu ???Bo go nie widzę na forum....Zryci byliśmy już strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.