antykwar_1 Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Witam drodzy czytelnicy,w jaki sposób zabarwić skórę w reprodukcji szelek niemieckich, (ą wykonane z jasnej skóry) na ciemny prawie oryginalny kolor wermachtu ?.Drugie pytanie, w jaki sposób poddać konserwacji guziki od Zeltbahn, sa matowe i z nalotem. czyścić je czy je tak zostawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Są barwniki do skór np. renoskór, ten testowałem. W najbiższym sklepie szewskim znajdziesz odpowiedź.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gewer Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Witam ja uzywam czarnej farby do skór firmy Parva buteleczka 80 ml starcza na bardzo duzo moze nie jest ona aż tak tania bo u mnie w sklepie kostuje 12 złotych.pozdr, Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antykwar_1 Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Super, dzięki na informacje, ale żebym nie błądził jakiego typu sklepy sprzedają w/w specyfiki ? Chemia, galanetria skórzana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gewer Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 witam ja kupiłem w sklepie z farbami i innymi taki sprawami malarskimi.pozdr. Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.