gibki9 Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 może zna ktos jakieś miejsca takowe??:)
jack61 Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Tak zaraz wstawie dokladne mapy z namiarami GPS i spis fantów jakie sie tam znajduja !!!
gibki9 Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 polecam melisse na uspokojenie nerwow,albo dobrego neurologa...wogole nie rozumiem tu nie których ludzi na tym forum,zawiść straszna,jak by mogli to by zastzrelili człowieka z jakiegos znalezionego mauserka:),byle by nie nic nie powiedziec o jakims miejscu wartym uwagi,przeciez nie chce zbrac komus ostatniej kromki chleba:)
jack61 Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Melisy nie pijam znam lepsze trunki a do neurologa tez nie mam potrzeby iść ale mam Chęć koledze napisać coś takiego :Troche włsnej inwencji wyszukiwarka i to na poczatek wystarczy /tak każdy z nas zaczyna/.Kolego nikt nie poda publicznie gdzie takie miejsca sie znajduja bo rano wszystko zostałoby przeryte i krajobraz podobny byłby do księżycowego - a chyba nie o to w tym wszyskim chodzi.Pzdr Jack61
gibki9 Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 nom masz racje w sumie to duzo takich łobuzów:)ja to traktuje tak bardziej rekreacyjnie ,tzn obcowanie z natura tez mnie pociaga i cykanie fotek,znalazlem juz pare miejsc ciekawych do obserwacjii,i ziemianki nawet tez znalazlem,dziadek mnie uswiadomił o takich:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.