Bydle Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2005 WitamMam pytanie gdzie mozna zaczac szukac w tych okolicach?? Interesuja mnie glownie militaria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Na forum jest dużo informacji wystarczy poszukać:)))Nikt CI miejscówek nie sprzeda hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bydle Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2005 To ja podziękował za takie informacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 http://www.odkrywca.com.pl/pokaz_watek.php?id=152395#152396 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 wszyscy chcieliby najchętniej gdzie tygryska wykopać na tacy , a biblioteki , a cały dzień w lesie dla 1 guzika to gdzie , BYDLE minimum wkładu własnego . Kudłaty dał ci dobra radę poszperaj na forum. Nie myśl że ktoś cię poprowadzi za rączkę . Nikt nie sprzedaje informacji o nieprzerytych miejscach :-) wpisz chociażby PISKORZOWICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Masz jeszcze możliwośc pojeździć z nami, robimy praktycznie co tydzień wyjazdy gdzie po dolnym śląsku:))Zaglądnij do działu integracja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bydle Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Łokeja Łokeja... Już wiem co jak i gdzie szukać. Mam moralnego kaca po tym poscie. Dzieki KudłatyHD za propozycje, moze skorzystam... ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Wszystko ok każdy kiedyś zaczynał:))A wspólne wypady są bardzo ciekawe i dużo lepsze niż poszukiwanie w pojedynke.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.