warwick Napisano 23 Marzec 2003 Napisano 23 Marzec 2003 napisz @ na adres:redakcja@odkrywca-online.com z prośbą o naklejkę oraz ze swoimi danymi - ja napisałem (pomyliłem zresztą adresy :)- dzięki Bocian) i po kilku dniach dostałem naklejeczkę za co bardzo dziękujepozdr Piotr - warwick
wittman Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 witamod ostatniego postu w tym temacie uplynelo ponad 10 miesiecy ale ja znow chcialbym podziekowac redakcji - po raz kolejny zamowilem naklejki i poraz kolejny nieodplatnie na koszt redakcji je otrzymalem - wielkie dzieki wittman - dane do wiedomosci redakcji :)
dago Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 a moze najprosciej bedzie dolozyc naklejke do nowego numeru odkrywcu? jesli trzeba niech dolicza pare groszy do ceny.obejdzie sie bez nazwisk adresow itp ..." to wydaje mi się najlepszym pomysłem, 2-3 naklejki samoprzylepne, różnej wielkości. Redakcja pozbedzie się kłopotu z wysyłką i kosztami a nawet trochę..zarobi :-). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.