barteks Napisano 28 Marzec 2005 Autor Share Napisano 28 Marzec 2005 Witam!Mam problemik taki jak w tytule.Pierwsze to jak usunąć bakelit, który może się zniszczyć podczas kąpieli odrdzewiającej.Wiem, że wystarczy śróby wyciągnąć, ale problem w tym, że kolba jest złożona i go blokuje.Jak więc zabrać się za kolbę?Przecież, żeby ją ruszyć trzeba odrdzewić zatrzask, a podczas odrdzewiania mogę zniszczyć bakelit...No i tak wkoło. Może znacie moetodę odrdzewiania, ktora nie uszkodzi bakelitu?Może ocet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Podałem kiedyś elektrolizie bagnet z okładkami z bakelitu i nic im nie jest.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Jeśli możesz to wyślij fotki na petik@master.pl aa ja podpowiem ci jak najlepiej sie za niego zabrać, ja uruchamiałem juz 4 sztuki mp-i wiec moge ci pomóc...napisz także czy masz możliwość przeprowadzenia elektrolizy...Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.