barteks Napisano 28 Marzec 2005 Autor Napisano 28 Marzec 2005 Witam!Mam problemik taki jak w tytule.Pierwsze to jak usunąć bakelit, który może się zniszczyć podczas kąpieli odrdzewiającej.Wiem, że wystarczy śróby wyciągnąć, ale problem w tym, że kolba jest złożona i go blokuje.Jak więc zabrać się za kolbę?Przecież, żeby ją ruszyć trzeba odrdzewić zatrzask, a podczas odrdzewiania mogę zniszczyć bakelit...No i tak wkoło. Może znacie moetodę odrdzewiania, ktora nie uszkodzi bakelitu?Może ocet?
Cyrograf15 Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 Podałem kiedyś elektrolizie bagnet z okładkami z bakelitu i nic im nie jest.Wojtek
GIWEROLOG_16 Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Jeśli możesz to wyślij fotki na petik@master.pl aa ja podpowiem ci jak najlepiej sie za niego zabrać, ja uruchamiałem juz 4 sztuki mp-i wiec moge ci pomóc...napisz także czy masz możliwość przeprowadzenia elektrolizy...Pozdrawaim
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.