Skocz do zawartości

Ekspozycje,kolekcje..cd.

P.D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

...tez sam wykopalem z wyjatkiem pasa wehrmachtu i pickelhauby...pociski calkowicie bezpieczne!!!

Napisano

To i ja się dodam-zapraszam na krótką wycieczkę po mojej składnicy złomu-zaczyna się od rogu koło drzwi-tak wygląda z góry....

Napisano

I dalej w prawo jest totalny skład złomu-aby uniknąc niepotrzebych walk na forum pt-bawisz się brzydko-pociski,niebezpieczne blebleble srurtututu-wszystko to same skorupy i wydrelowane,z pozbijanymi spłonkami itd...ale zwróccie uwagę na moździerzówkę...spłonka sprawna...OOOO-DO KOTŁA CZARKA I GOTOWAĆ W SMOLE...A guzik bo to tylko blaszka puściutka położona tam gdzie ma być spłonka tylko że w takim kształcie hihihi:)

Napisano

Dalej stoi biurko...jego widoku Wam oszczędzę-i tak znacie je z licznych postów z hełmami-a pod nim wygląda to tak-cóz...blok to blok...trzeba wykorzystać całe miejsce
!

Napisano

Dalej jest okno z widokiem na Lublin a pod nim taka kupka hełmów leży-niestety dla nich zabrakło mi miejsca gdzie indziej...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie