Skocz do zawartości

Gdańsk - Grodzisko, Biskupia G.

Adam A.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Z racji wiosny zamierzałem przeprowadzić spacero-wycieczkę po gdańskich fortyfikacjach. Odpaliłem z ulubionych" stronkę Fortu Grodzisko i stwierdziałem, że zamiast kompletu informacji (zwłaszcza solidnych mapek) jest tam teraz jakaś zawartość raczej ogólnorozwojowa(w dodatku część strony nie chodzi)...
Może wie ktoś czy i gdzie jest dostępna ta poprzednia strona? Może ktoś ją zciągnął? Z tego co pamiętam to było to jakieś naukowe opracowanie czy inne studium.
Przy okazji - czy mógłby ktoś wskazać materiały na temat Biskupiej Górki? W zasadzie to wiem tylko o artykule K. Biskupa z Infortu nr 2/95.
Pozdrawiam
Napisano
U mnie ta stonka ( jeżeli mówimy o tej samej ) chodziła jeszcze w zeszłym tygodniu.
Najwięcej materiałów bylo w infortach. Była też broszurka - do zakupienia na Grodzisku - o tamtejszych fortyfikacjach i trochę o Biskupiej Górce. Była też jakaś większa praca K.Biskupa pt. Rewitalizacja obiektów Biskupiej Górki" -mogłem coś poplątać bo piszę z pamięci.

pozdrowienia
Kalfas
Napisano
Zasadniczo strona istnieje. Chodzilo mi tylko o to, ze przedtem byly tam ciekawsze materialy... No nic - trzeba bedzie podejsc do biblioteki...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie