zero66 Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 mam szwajcara, i chcialbym go przeszyc na niemiecki.moze na model M43 chociaz sie nie upieram.moze jest jakis inny wzor munduru bardziej nadająy sie na przerobke niz M43.j jakie naszywki i obszycia zastosować?ma byc to wersja dla grenadiera,ze stopniem podoficerskim, ale bez zadnych ss i takich tam.mam problem z tym jakie pagony zastosować i inne naszywki.POMOCY!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero66 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 wiem że pytanie jest poniżej krytyki ale ktoś by mógł skrobnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyzant.pk Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Chyba już wcześniej na tym forum był wątek dotyczący munduru szwajcarskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.