sherman Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Ja mówiłem o ładownicazh do mp40 ale te do mausera to też będe miał z mosina, ale ja tego nie będe przerabiał tylko znajomy :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 lol nie poznaliże jest z plastiku ?? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 musze przyznać że azur lufy przy tej PPSZy nie jest taki gupi,ale reszta to szajs. mam nadzieje że reszta atrap będzie lepszejsza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 witama mozecie powiedziec jak dokladnie zabrac sie za te mp40 z allegro zeby jakos wygladaly normalnie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 No właśnie też się zdziwiłem że nie poznali :Dmp - przykleić muszkę (ja już swoją zgubiłem podczas reko :( ), obciążyć (np. kawałkami metalu, ołowiem ew. plasteliną :D), pomalować całość czarną farbą. Jak chcesz mieć jeszcze bardziej wiarygodne to zatrzeć napisy firmy i pomalować ciemnobrązową farbą (dobrze mówie?) miejsca gdzie powinny być okładki ebonitowe.Pozdrawiam i powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 witamdzieki SSzuder ,ale domyslam sie ze calosc w srodku wypelnic pianka ? no i trzeba zaszpachlowac te dziury po srubach no i ta raczke od przeladowania trzeba zmienic...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 mr2z bardzo ładny manual stworzył chyba najlepiej do niego na priva bo linku zapodać nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 wlasnie 2 dni temu napislaem maila do mr2z-a ale nie odpisuje wiec tutaj napisalem post... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 past zapodaj mi tego linka na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Ja moją MP40 obciążyłem, teraz jest dotadkowo owinięta szmatami w niektórych miejscach :p czego nie widac na dołączonej fotce. Pomalowałem dwiema farbami: czarną i srebrną gun metal, zrobiłem takiego mixa :p dziury po śróbkach zaklejiłem :D może jutro wysle jak mp wygląda teraz i fotki ladownic które sobie sam zrobiłem :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 nawet fajnie sie prezentuje , ale chyba paska nie zmieniles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 AAAA widzisz zmieniłem :P tylko nie oreginalny szkoda :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 chopie tylko sie niesmiej z mojej miny jaką tam strzeliłem :p jak srający kot na pustyni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 A właśnie apropos ładownic do mausera, niewie ktoś gdzie można kupić te od mosina do przeszycia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 może nie wywalą :-)http://www.drugawojnaswiatowa.org/forum/viewtopic.php?t=10536 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 ja jestem zadowolony ze swego mp, ladownice też sam sobie uszyłem(narazie tylko jedną > druga sie robi:)) dlatego ze jestem też modelarzem to do dobrze mi wyszedł , najbardziej mnie denerwuje w nim ( zresztą w kazdym) ze kolba lata jak psu jajca:( wiec trzeba zrobić na stałe zamieszcze kilka fotek do skomentowania >>>>.. full tuning jeszcze jendna warstwa czrnej matowej tym razem farby i suchy pędzel czyli zużycie broni Bedzie GIT:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 no i całość z ładownicą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 żadnych chińskich liter dziury i szczeliny nalane distalem i zaszpachlowane naprawde bosko wygląda , obciązyłem go do 2,5 kilo , a napis erma normalnie napisałem a gorąco" trzeba też pomniejszyć wylot lufy żeby nie było takiej rozpierduch jak jest w zabawce ja wsadziłem co trzeba:) , oczywiści zrobienie zamka to podstawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 moja jest cały czas przerabiana :p musze zrobić zamek i jeszcze ja troche pomalować :P no i jakoś tą kolbe przerobić która jest jak kol. wspomniał jak psu jajca :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Acha moja mp jest w rzeczywistości ciemniejsza niż na fotce którą dodałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.