Skocz do zawartości

Bron na rekonstrukcjach/zlotach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
No właśnie też się zdziwiłem że nie poznali :D

mp - przykleić muszkę (ja już swoją zgubiłem podczas reko
:( ), obciążyć (np. kawałkami metalu, ołowiem ew. plasteliną :D), pomalować całość czarną farbą. Jak chcesz mieć jeszcze bardziej wiarygodne to zatrzeć napisy firmy i pomalować ciemnobrązową farbą (dobrze mówie?) miejsca gdzie powinny być okładki ebonitowe.
Pozdrawiam i powodzenia ;)

Ja moją MP40 obciążyłem, teraz jest dotadkowo owinięta szmatami w niektórych miejscach :p czego nie widac na dołączonej fotce. Pomalowałem dwiema farbami: czarną i srebrną gun metal, zrobiłem takiego mixa :p dziury po śróbkach zaklejiłem :D może jutro wysle jak mp wygląda teraz i fotki ladownic które sobie sam zrobiłem :D pozdr

ja jestem zadowolony ze swego mp, ladownice też sam sobie uszyłem(narazie tylko jedną > druga sie robi:)) dlatego ze jestem też modelarzem to do dobrze mi wyszedł , najbardziej mnie denerwuje w nim ( zresztą w kazdym) ze kolba lata jak psu jajca:( wiec trzeba zrobić na stałe zamieszcze kilka fotek do skomentowania >>>>.. full tuning jeszcze jendna warstwa czrnej matowej tym razem farby i suchy pędzel czyli zużycie broni Bedzie GIT:)

żadnych chińskich liter dziury i szczeliny nalane distalem i zaszpachlowane naprawde bosko wygląda , obciązyłem go do 2,5 kilo , a napis erma normalnie napisałem a gorąco" trzeba też pomniejszyć wylot lufy żeby nie było takiej rozpierduch jak jest w zabawce ja wsadziłem co trzeba:) , oczywiści zrobienie zamka to podstawa:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie