Gość Napisano 3 Luty 2003 Napisano 3 Luty 2003 Jak zdjąć podstawę muszki, tą tuleję z lufy z 98k? Stan dobry, nie żaden pordzewiały wykop.Dziękuję za odpowiedź.
Frozzer Napisano 3 Luty 2003 Napisano 3 Luty 2003 ona jest taka mala srobka przykrecona do lufy, jak ci sie uda zdjac, to ja chetn ie odkupie :)
Gość Napisano 4 Luty 2003 Napisano 4 Luty 2003 Acha, bo od dołu jest trochę szpachelki i zakrywa ona pwenie tą śrubkę. Dzięki. Sprzedawać to za bardzo nie mam ochoty bo nie mam nowej :(
Frozzer Napisano 4 Luty 2003 Napisano 4 Luty 2003 ta sroba nie powinna byc od dolu wg mnie, tylko pod ruchoma czescia szczerbinyjak podniesiesz szczerbine, to bedzie widoczna, bardzo dobrze, jest dosc spora.a ja wlasnie szukam takiiej obejmy, bo mam lufe bez obejmy :(
greku Napisano 4 Luty 2003 Napisano 4 Luty 2003 z tego co pamiętam to muchy są ponadto przylutowane, w mauserach mogą mieć od dołu kołek
Gość Napisano 4 Luty 2003 Napisano 4 Luty 2003 Frozzer, mówisz o szczerbinie, taką sztukę to można wyhaczyć za około 50 zeta, ja kupiłem oryginalną, niemieckie bicia, stan magazynowy za 40 zeta, na giełdzie trochę drożej. Zdjąć chcę muszkę, z końca lufy. Właśnie coś myśle, że ona na wcisk jest. Kumpel myśliwy mówił, że jak oni zakładają na nowe lufy to je przylutówują.
Frozzer Napisano 6 Luty 2003 Napisano 6 Luty 2003 aaaa kurczaki pomylilo mi sie straszliwie :)ale dalem ciala
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.