past Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 mam nadzieję że Bocian nie wywali do linków.Nie wiem czy ktoś dał na tym forum. To co ludzie sprzedają na Allegro jest za free. Pomóc może wielu. http://monety.vitnet.pl/chemia/chemia_dla_kolekcjonera.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Witam.Dzięki Past. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 ...na allegro.pl to po 10zł sprzedają... :) dzięki za link dobry człowieku!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 OBY WIĘCEJ TAKICH LUDZI POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Super.Fajna ksiazka.Niech ci bóg w dzieciach wynagrodzi :).Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Świetne, dziękipozdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harald Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Mam pytanie w jakim programie należy otwierac ten plik, ściągnałem go ale nie potrafie uruchomić. Banalne to pytanie ale mam nadzieje że ktoś mnie poratuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Do otwierania dokumentów PDF można zainstalować bezpłatny program Acrobat Reader. Najnowsza wersja programu jest dostępna do darmowego pobrania ze strony producenta.pwenie Bocian wywaliadobe.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harald Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Dzięki za poratowanie pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 otworzysz w Acrobat Reader jak było poniżej, spoko programpozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makij Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Pieniądze to nie wszystko. Dięki Pastowi i Bocianowi. makij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Nie wiem czy to wypada, ale wspomnę. Dobrze żeby ktoś zapytał Sękowskiego przed publikacją elektroniczną, chyba że można. Jednak sprzedawanie tego na allegro to już na pewno.... jest takie słowo na s". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Już wcześniej ten artykuł był na stronie internetowej tylko troche skrócony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus992 Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Dzięki... Pomogłe mi tą ksiązką przy niejednym problemie....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WALTER Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Kurcze past a ja przedchwilkią poleciłem tę książke wszystkim bo mi pomaga przez wiele lat ale sorka niewidziałem twego postu przepraszam chciałem pomóc ludzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.