tomox Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 czy ktos testowal juz garretta ace 250 w terenie i jak sie ten sprzet spisuje ?
necroskop Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Witam.Na monety, a na to sią nastawiam jest spoko, wskaźnik zalegania przedmiotu też jest niezły. Ogólnie nie zawiodłem sie na nim, ale jak poczytasz posty kolegów wszystko zależy od tego na co się nastawiasz w poszukiwaniu.PozdrawiamMarek
tomox Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 no jak na razie to wykopalem kupe amunicji i nic po za tym zero monetek . robilem probe na 1 zlotowce no i troche cienko sie spisal
twrozyna Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 bez obaw coraz wiecej... :)wiosna sie dopiero zaczela ale jesli poszukasz polskich stron to zapewne znajdziesz np forum gdzie opinii nt ace jest troche wiecej
jano Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 Tomox, ten sprzęt jest na rynku od niedawna więc nie masz się co dziwić, że niewiele opinii na jego temat. Sezon dopiero rusza - napewno wtedy będzie o nim wiadomo więcej.Ja byłem z nim zaledwie na kilku wypadach, ale zawsze coś ukopałem. Na kolorowe rzeczy myślę, że jest w porządku.Pozdrawiam i życzę przede wszystkim dobrych miejscówek bo to 90% sukcesu.
tomox Napisano 26 Marzec 2005 Autor Napisano 26 Marzec 2005 no i prosze ten sprzet jest ok. dzisiaj wykopalem z 25 cm kilka monetek z 1920 r . i niech ktos powie ze ace 250 to lipa
KudłatyHD Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 Ja chyba jednak sobie sprawie ten sprzę bo w V2 nie maja akuratnie Solarisa, więc zapodam tego Gareta , najwyzej sprzedam:)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.