ignatko Napisano 19 Marzec 2005 Autor Napisano 19 Marzec 2005 Witam ! Proszę o poradę kolegów uzywających Rutusa Ultre.Jak mam ustawiać czułość.Wskoczyłem dzisiaj do ogródka Teściowej i ile ja się gwożdzi nakopałem.Jestem zupełnie zielony był to mój pierwszy raz z wykrywką i nie orientuje się na jakim poziomie nastawiać czułość i od czego to zależy.Dzięki za wszelką pomoc
luger Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Czułość na maks ale chyba dyskryminacji więcej powinieneś dać jeśli nie interesują Ciebie gwoździe;)Pozdrawiam L.
ignatko Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 Dyskryminacje dawałem na trzecią kreske muszę spróbować na większej , dzięki za odpowiedż
luger Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Ja jeszcze też jestem na etapie poznawania ultry ale wydaje mi się, że przynajmniej na połowę trzeba ustawić dyskryminację.Pozdrawiam L.
ignatko Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 Dzisiaj byłem piewszy raz w lesie ustawiłem tak jak wcześniej i wykopałem kilka pocisków ołowianych cuś jakby breneka ale większe.Pozdrowienia i oby dołki były płytkie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.