Skocz do zawartości

Prawo do pochówku - mała dygresja

galicya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Po lekturze ostatniego numeru odkrywcy i zapoznaniu się z treścią artykułu pt.Prawo do pochówku" przeżyłem mały szok.Przeczytałem tam mianowicie,cytuje : ...dlatego też może się zdarzyć,że przedstawiciel na dany obszar zgłosi się celem ekshumowania mogiły nawet po upływie kilku miesięcy."
Ostatnie pismo jakie otrzymałem z Volksbudu w którym został zindentyfikowany odnaleziony poległy jest datowane na 6-ego
lutego 1991 roku.W piśmie tym można przeczytać,iż ,cytuje :
...sprawą tą zajmiemy się pużniejszym terminie."
Tak więc czekam już ponad 14-e lat!!!!!!!!!
Po prostu rewelacja!!!!!!!
Pozdrawiam.
P.S.Ręce opadają!
Napisano
Prosta sprawa. Zapytali ich jak szybko reagują to powiedzieli że nawet w kilka miesięcy. Przecież nie przyznają się, że do pojedyńczej mogiły było by za drogo dla nich przejechać całą polskę.
Napisano
hej GALICYA przejdz do strony nr3 w forum głownym temat KOLEJNE NEKROFANTY NA ALLEGRO przeczytaj uwaznie,sądze żę znajdziesz tam coś na ten temat i ktoś Ci pomoże.
Napisano
Witam.
Dzięki za podpowiedż odnośnie pomocy.Już skorzystałem.
Natomiast co do tej pojedynczej mogiły" to racja ,lecz tylko dziwi fakt,iż przeprowadzili ekschumacje zbirową około 20-a klm.od miejsca wskazanego przezemnie.Miało to miejsce jakieś 7-em lat temu.
Brakło paliwa na przejechanie 20-u kilometrów?
Pozdrawiam.
Napisano
witam
galicya napisz skąd jesteś podaj mi swój nr. telefonu i opisz dokładnie wszystko co dotyczyło znalezienia przez ciebie mogiły czy tez szczątków. Pisz na email
pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie