galicya Napisano 14 Marzec 2005 Autor Napisano 14 Marzec 2005 Witam.Po lekturze ostatniego numeru odkrywcy i zapoznaniu się z treścią artykułu pt.Prawo do pochówku" przeżyłem mały szok.Przeczytałem tam mianowicie,cytuje : ...dlatego też może się zdarzyć,że przedstawiciel na dany obszar zgłosi się celem ekshumowania mogiły nawet po upływie kilku miesięcy."Ostatnie pismo jakie otrzymałem z Volksbudu w którym został zindentyfikowany odnaleziony poległy jest datowane na 6-egolutego 1991 roku.W piśmie tym można przeczytać,iż ,cytuje :...sprawą tą zajmiemy się pużniejszym terminie."Tak więc czekam już ponad 14-e lat!!!!!!!!!Po prostu rewelacja!!!!!!!Pozdrawiam.P.S.Ręce opadają!
kolekcj Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Prosta sprawa. Zapytali ich jak szybko reagują to powiedzieli że nawet w kilka miesięcy. Przecież nie przyznają się, że do pojedyńczej mogiły było by za drogo dla nich przejechać całą polskę.
finucha Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 hej GALICYA przejdz do strony nr3 w forum głownym temat KOLEJNE NEKROFANTY NA ALLEGRO przeczytaj uwaznie,sądze żę znajdziesz tam coś na ten temat i ktoś Ci pomoże.
galicya Napisano 15 Marzec 2005 Autor Napisano 15 Marzec 2005 Witam.Dzięki za podpowiedż odnośnie pomocy.Już skorzystałem.Natomiast co do tej pojedynczej mogiły" to racja ,lecz tylko dziwi fakt,iż przeprowadzili ekschumacje zbirową około 20-a klm.od miejsca wskazanego przezemnie.Miało to miejsce jakieś 7-em lat temu.Brakło paliwa na przejechanie 20-u kilometrów?Pozdrawiam.
general1006 Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 witam galicya napisz skąd jesteś podaj mi swój nr. telefonu i opisz dokładnie wszystko co dotyczyło znalezienia przez ciebie mogiły czy tez szczątków. Pisz na emailpozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.