d2io83k Napisano 13 Marzec 2005 Autor Share Napisano 13 Marzec 2005 Witam!Mam film pt; Adolf Hitler Mein Kampf, jest to film na 2 cd ale niestety nie mam do niego napisow. Jak by ktos takowe posiadal to prosze dac znac.bartek_dz@o2.plpozdro Dziobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Podejrzewam, że chodzi o The rise of evil".Tak, czy owak szukaj na http://napisy.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d2io83k Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 Nie nie, mam film pt Mein Kampf - Adolf Hitler. Czarno bialy cos podobnego jakby dokument, ale dwie plytki zajmuje. Rise of evil ogladalem fajny :D. a na napisy.org szukalem ale niestety nie ma do tego filmu napisow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 co do The rise of evil". to ta dewiacja hitlera to fakty historyczne czy wymysł rezysera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.