Passy Napisano 9 Marzec 2005 Autor Share Napisano 9 Marzec 2005 Witam.Mam mały(ok.25 cm)żeliwny odlew płaskorzeźby.Chciałbym go oczyścić z rdzy i zakonserwować.Może ktoś mi podpowie jak to zrobić?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Ze Sławkiem rozmawiałeś na temat tej rzeźby i guzika? Jeżeli nie to jak będziesz dzwonił, to daj mu znać o spotkaniu.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 Rozmawiałem,ale chciałem poznać zdanie innych osób.Czy naprawdę nikt nigdy nie konserwował żeliwa?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 Ja żeliwo czyszcze autolizą - w ten sam sposób jak żelazopozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.