Skocz do zawartości

V-7 :)

bucka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

wydawało mi się, że nic mnie już nie zaskoczy, a jednak...

http://ufo.pl/article.php?catid=1&subcat=3&article=9&menucatid=1#article
Napisano
Uwielbiam takie artykuly - od razu poprawia mi sie humor. :-)
Czy to nie jest boskie: Cechą charakterystyczną dysku jest wieża czołgowa z Tygrysa lub Pantery umieszczona na spodniej części dysku. U góry daje się zauważyć wystający karabin większego kalibru." :-)))))))))))))

pozdr
Maruda
Napisano
Ja slyszalem tylko o V3!
niestety nie zawsze sie sprawdzalo w boju!
poz Fall
(dla niewtajemniczonych - tak nazywal Wehrmacht czlonkow Volkssturmu!)
Napisano

Dobra, a tu macie dwa zdjęcia prototypu broni odwetowej oznaczonej V-701, czyli odrzutowego czołgu. Zwróćcie uwagę na radycyjną" wieżę od Panther'y. ;)
Zaręczam, że zdjęcia są autentyczne ...

Napisano
O V-7 i kopi UFO ykonanej przez III Rzeszę pisal Igor Witkowski. Leśniakiewicz czy Rudulkowski polecam te ksiazki bo nie mozna do konca nic powiedzeć fakt jest taki że Niemcy notowali kazdą obs. UFO i dokladnie ja analizowno pisze dlatego ze badacze w nszym kraju maja ciekawy przypdek gdzie opisala go pewna kobieta bedąc na robotach w Niemczech
Napisano
Leuthen!
Podpisuję się pod tym co piszesz.

Ariksowi zaś polecam dla ównowagi poglądów" dokładną lekturę książki Bartosza Rdułtowskiego Syndrom V-7".
Książka warta przeczytania, pokazuje mechanizmy postawania mitów o v-7.
Nie wykluczam i chciałbym, żeby prawda leżała po środku, bo to zawsze ciekawiej, ale nie możan bezkrytycznie łykać wszystkich serwowanych na temat cudownych broni bzdur.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie