Gość Napisano 6 Marzec 2002 Share Napisano 6 Marzec 2002 szukam kreatywnej osoby do stworzenia nowej strony www dla firmy sprzedającej wykrywacze metali. Dobrze jeżeli osoba ta zna się trochę na wykrywaczach ale niekoniecznie. Dobrze byłoby gdyby była z Trójmiasta. Rodzaj wykrywacza do uzgodnienia i będzie zależał od jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Share Napisano 6 Marzec 2002 witam,jestem w stanie stworzyc taka stronke.mam znajonosc jezyka php.chętnie podejme sie takiego zadania.prosze o kontakt e-mail.wojtek345@wp.plpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marzec 2002 Share Napisano 7 Marzec 2002 Zrobiliscie blad-poiwinniscie oglosic konkurs na wykonanie firmowej strony webz nagroda-piszczalka.Sadze ze kilka osob by cos stworzylo i bylby wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marzec 2002 Share Napisano 20 Marzec 2002 Też chętnie wezmę udział w przetargu - moje produkcje to - m.in www.bolas.prv.pl, www.webbdesign.prv.pl, www.antykwariatmilitarny.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.