Woluś Napisano 28 Luty 2005 Autor Napisano 28 Luty 2005 Czy ktoś mógłby podzielić ze mną opinią na temat Minelabla Musketeera Adwantage. Proszę o podanie jego wad i zalet. Czy ktoś może korzystał z napraw gwarancyjnych tego sprzętu i jak został załatwiony. Proszę użytkowników o opinie. Czytałem wcześniejsze posty na temat Musketera. Z góry dziękuje.
osterode Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 miałem okajzę trochę pochodzić z tą wykrywką,całkiem solidny sprzęt o przyzwoitym zasięgu.jak na oferowaną cenę opłaca się jak najbardziej zakup tego wykrywacza.b.dobry do małych przedmiotów.jego wadą jest wg.mnie wtyczka kabla (uszkodzenia powstają przy nieumiejętnym owijaniu przewodu na wysięgniku).hmm no i ciężar...ale idzie się przyzwyczaić.w każdym bądź razie polecam.pozdr
Woluś Napisano 2 Marzec 2005 Autor Napisano 2 Marzec 2005 Dzięki osterode i k-szela. Czy tylko są dwa Minelably Musketeery. Którą wybrać cewkę 8 czy 10 cali. Czy komuś musketer sie popsuł, czy naprawa w ramach gwarancji odbyła sie bez problemu. Prosze wszystkich o opinie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.