macek Napisano 22 Luty 2005 Autor Napisano 22 Luty 2005 WitamPoprosiłbym o ewentualne opinie na temat tegoż wykrywacza, szukałem na forum, ale o tym konkretnym modelu jakoś nikt chyba się nie wypowiadał.Miałem niegdyś okazję pochodzić z tym sprzętem (pożyczonym) i sprawował się całkiem nieźle. Ponieważ być może będę mógł okazyjnie kupić ów detektor chętnie przeczytam uwagi szanownych kolegów.Zaznaczę, iż co prawda sprzęt będzie służył do poszukiwań raczej mniejszych przedmiotów, m.in. monet (takich fantów właśnie kiedyś nim szukałem), ale ciekawi mnie też jak ten whites sprawuje się jeśli chodzi o militaria. Czy ten wykrywacz można uznać za uniwersalny?pzdr
mrand Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 Tak. Ten detektor z pewnością spełni wszystkie Twoje wymagania. Jest naprawdę uniwersalny (statyczny i ruchowy) i nie do zdarcia. Użytkuję go blisko 5 lat i ciągle jestem tak samo zadowolony. Możesz go brać spokojnie. Naprawdę niewiele sprzętów mu dorównuje. PozdrawiamMrand
duff Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 A czy 6000 jest lepszy od 5900 z tym automatycznym dostrajaniem się do gruntu? Czym 6000 DI PRO PLUS różni się od 6000 DI PRO SL?pzdr
proscan Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 Witam,Temat wykrywaczy serii 6000 był namiętnie wałkowany na konkurencyjnym" forum. Np. tu: http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=6877&highlight=6000Di Pro Plus ma inną (gorszą) obudowę i mniejszą standardową cewkę (8 cali). Nie ma także pokrętła Signal Balance (służacego do reulacji czułości wzmacniacza wstępnego), a jedynie regulator czułości w trybie ruchowym.proscan
proscan Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 Czy 5900 lepszy/gorszy? Ma ręczna skrzynię biegów, zamiast automatycznej.proscan
AK77 Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Widzę że poruszany jest temat wykrywaczy White. A co powiecie na temat Whitea Spectrum XLT ? Przymierzam sie do tego wykrywacza na nowy sezon, ale nie wiem czy w pracy jest on lepszy np. od Whitea z serii 6000.Pzdr AK77
proscan Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Ponieważ XLT sprzedaje obecnie mój ulubieniec inaczej", to temat przemilczę. Zresztą napisano już tak wiele ... Chcesz sie czegoś dowiedzieć, to zadaj bardziej konkretne pytanie. Nie wiesz o wykrywaczu nic -> www.google.pl (lub szukaj, na tym forum).pozdrawiamproscanPSZwracam uwagę potencjalnym nabywcom, że nie mam obowiązku serwisowania wszystkich wykrywaczy.:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.