wszelak Napisano 20 Luty 2005 Autor Napisano 20 Luty 2005 Szanowni koledzy i koleżanki.Po ostatniej odwilży postanowiłem wybrać się na poszukiwania skarbów.Jakze sie ucieszyłem gdy z pod ziemi posypały sie ciekawe fanty,a wśród nich piekne wermachtowskie zelówki.Kiedy je tylko zobaczyłem od razu zapragnąłem zamontować je w moim nowoczesnym obuwiu.tu własnie pojawiły sie problemy, w zwiazku z czym mam kilka pytan: 1)Jak pozbyć sie tych cholernych gwoździ?2)Boje sie ze nabawie sie grzybicy stóp, jak oczyscic i zdezyfekować moje znalezisko?3)Czy chodzenie w tak agresywnym"stroju moze być odebrane przez organy władzy jako prowokacja na skutek ktorej zostane pojmany i osadzony w areszcie,ewentualnie czy widok takich zelówek nie wywoła ataku agresji u mieszkających niopodal dresiarzy???Bardzo prosze o radę doswiadczonych forumowiczów.Pozdrawiam.
wszelak Napisano 20 Luty 2005 Autor Napisano 20 Luty 2005 To jeszcze raz ja.Nie znalazłem funkcji edycji wiec napisze post pod postem. Chciałem jeszcze dodać ze znalezione przezemnie zelówki sa w pięknym stanie, gdy je odkopałem byłe zamkniete w wielkim sloju.
Cyrograf15 Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 Od tego jest szewc niech on to zobaczy i wyda opinię.Wojtek
comet.pl Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 Nie wiem po co chcesz je założyć, masz aż tak dziurawe buty? Zelówki komp. reprezentacyjnej LWP podbite były swego czasu metalowymi gwoździami. Jesteś pewny,że są one Niemieckie? Polacy przed wojną też podbijali je gwoździami.Nie widzę sensu w ich niszczeniu, sprzedaj na alegro. Pewnie niejeden ma oryginalne buty bez zelówek.cometps. Buty z gwoździami są tak śliskie, że można orła wywinąć nawet w lecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.