Gość Napisano 4 Marzec 2002 Share Napisano 4 Marzec 2002 czy ktoś zna historię jednostki wojskowej w Gdyni-Redłowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2002 Share Napisano 4 Marzec 2002 Byłem w nich 3 dni po opuszczeniu jednostki przez wojsko. Na miejscu znalazłem, skrzynię po amunicji z rosyjskimi napisami, resztki centrali telefonicznej, do tego bardzo rozbudowany system filtrów powietrza w bunkrze łączności i transformatory na 15 kV !!! to wszystko pod ziemią. Jeżeli jesteś zainteresowany mam plany techniczne bunkra łączności i zdjęcia z wnętrza. Pisz na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpień 2002 Share Napisano 3 Sierpień 2002 Jezeli chcecie cos wiecej znalesc w Redlowie to pochodzcie po skarpie :))) (nie po bunkrach) z wykrywaczem tylko ostroznie z kopaniem!!!W latach 70-ych wykopywalem tam amunicje 15 mm w skrzynkachPowodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.