Skocz do zawartości

Ludzie poradźcie co kupić do militariów za około 700zł??

snajper88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Polecam SALAMANDRA III z sondą 37cm na militaria super.Posiada wybiórczą dyskryminację żelaza co znacznie ułatwia poszukiwanie
Napisano
H.S3!!! o Salamandrze nic nie wiem...ale jesli chodzi o militaria to Smetek jest suuuper!!!!helm cewka 30cm lapie na ok 110cm,przy dobrze slyszalnym sygnale,cewka 37 zwieksza te zasiegi o nastepne kilka centymetrow!Mialem Smetka a teraz kupuje drugiego(juz zamowilem) noi moze jeszcze cos na monetki..np ACE250..ale poczekam na testy tego wykrywacza...
Napisano
P.D
Dobrze że podałeś za przykład hełm ponieważ taki sam przedmiot testowałem w terenie zanim zakupiłem Salamandrę. Hełm zakopałem na 1,5m a wykrywacz sygnalizował go bardzo wyraźnie tak, jakby leżał tuż pod sondą
Napisano
..hmm.. ja helmu nie zakopywalem,pisze o tescie w powietrzu..ale raz trafilem sonda 37 cm ok 20 pociskow mozdzierzowych na glebokosci ok 110,przy czym sygnal byl bardzo mocny..zachodnie wykrywacze znajomych,nie pisnely,nawet gdy dol byl na ok 0,5m!ma swoje wady ale na militaria bardzo dobry sprzet(bynajmniej moim zdaniem,z lepszym osobiscie sie jeszcze nie spotkalem)
Napisano
Witam.Polecam HS-3.Wcześniej miałem Truckera 4 firmy Bounty Hanter,ale ze Smętka" jestem bardzo zadowolony.Pozdrawiam.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie