kudi Napisano 21 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2003 Moze fani gier wojennych spotkaliby sie na jakims serwerze i pogralibysmy w sieci?Proponuje Wolfensteina ze wzgledu na ogolniedostepne (darmowe, do sciagniecia z netu) MultiplayerDemo. Moglibysmy otworzyc wlasny serwer w jakichs rozsadnych godzinach i dac upust swoim emocjom :)pozdrrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Share Napisano 21 Styczeń 2003 Wolf juz sie troche zfral.Proponuje Medal of Honor.Albo Day of Defeat czyli nakladke na HalfLife'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 21 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2003 wszystko fajnie ale do tego trzeba oryginalnych gier a nie kazdy je ma (bo pare zlotych kosztyuja). wiec zaproponowalem darnowa wersje ktora daje pelne mozliwosci gry w sieci (mimo iz mozna pograc na 2 planszach).pozdrrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raphael Napisano 21 Styczeń 2003 Share Napisano 21 Styczeń 2003 z legalnych rzeczy mozna pograc w takie demka jak chocby:-bt1942-mohaa-wolfensteinFajnie giercuje sie w bt1942, przydalby sie jednak serwerek o dobrej przepustowosci i haslem (coby tylko odkrywcy grali :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 21 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2003 Raphael mam Bt1942 ale chodzi mi fatalnie. Mam GF2-32MB a nie da sie grac tak wolno chodzi... slyszalem o jakichs problemach z kartami Rivy ale nawet po zainstalowaniu patcha nic sie nie zmienilo. gra sie jak w zwolnionym tempie. przycinki sa fatalne i gra lezy w szufladzie. pozdrrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 21 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2003 A demo Wolfa w wersji muliplayer moglby Bocian zamiescic na stronie do pobrania (choc nie wiem jak z laczem i przepustowoscia) dla chetnych. Zrobilibysmy krawawe niedzie :) No bo miloby spotkac swoje nicki w roli Axis lub Aliantow :)pozdrrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raphael Napisano 21 Styczeń 2003 Share Napisano 21 Styczeń 2003 Do kudiego:Ja mam gforce 1, fakt ze firmowanego przez creativa, a dodatkowo podkrecilem go na ile sie dalo. Sprobuj sciagnac dwa demka: singleplayer i multiplayer. Oba chodza u mnie plynnie (mam athlona xp1600+. Zrywy pojawiaja sie jedynie na multiplayerze gdy siec nie wyrabia. Natomiast granie w pelna wersje przechodzi tylko na mniej skomplikowanych planszach. Ogolnie fulla odlozylem do momentu gdy bede mial nowa karte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raphael Napisano 21 Styczeń 2003 Share Napisano 21 Styczeń 2003 W wolfa jeszcze w sieci nie gralem, najpierw sobie o nim opczytalem :-) Wnioskuje, ze trzeba tam dosc scisle ze soba wspolpracowac co czasami moze byc wada (gdy np nie lubisz zawodu sapera ;-)) natomiast w bt1942 - robta co chceta :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 21 Styczeń 2003 Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jestem za - do tej pory grywalem tylko w CS w sieci ale Wolf bedzie milym urozmaiceniem :). Kudi powiedz tylko kiedy a chetnie sie dolaczam.kruku GG566056 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Share Napisano 21 Styczeń 2003 Co do tych legalnych kluczy to wierzcie mi nie mam zadnego a zawsze sobie pogram.Sa serwewry ktore go wymagaja i sa takie na ktore wchodzi sie na lewych kluczach. BF1942 jest o tyle fajny ze mozna uzywac wielu pojazdow.Inna sprawa to lagi przy tej grze.JA mam chello i ogolnie wszystko swietnie chodzi ale ta gra poprostu laguje samam z siebie. Wolf zawsze chodzil ok. CS i dodatek DoD wymagaja wiekszych umiejetnosci niz MOHAA. Czekam na termin i jakas decyzje w co gramy . Moje GG 21932 ICQ 5079427. Najlepiej tak wieczorkiem okolo 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TEBE Napisano 21 Styczeń 2003 Share Napisano 21 Styczeń 2003 Czy którys z panów grywa w steel panther? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 23 Styczeń 2003 Share Napisano 23 Styczeń 2003 Ja zgadzam się w pełni z kolegą Kudim:) Wolf jest suuuper! A własny serv Odkrywcy" to jest genialny pomysł! Pozdrwiam, Łukasz. GG 2640898 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 Jestem otwarty na propozycjeGG: 3286543 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwiecień 2003 Share Napisano 10 Kwiecień 2003 łał wolf i zdobywanie plaży, pisze sie na to,. ale ile osób z odkrywcy ma sztywne łacza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 ja mam i jestem chetny do gry, eeee a mozna grac na piracie? :Dco do gier, to jeszcze proponuje dodatek Day of defeat do half-lifejest wyyyypasiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saracen1313 Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 a może wolf 2 enemy terytory do ściągnięcia z wp.pl gryinne propozycje jak wolf mp test2, sudden strike, sudden strike2 na gg nr 2339679.Co do wersji spróbuje sie dostosować. zwycieskich bitew:) Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Killamanjaro_ Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 Jeśli ktoś lubi klimat Westernu bardzo chetnie zagram w gre Outlaws , dajcie znac pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Wolf w sieci rządzi. Z braku szybkiego złącza spotykamy się co jakiś czas u mnie w domu i jedziemy do rana. Piękna to gra ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 WitamProponuję Sudden Strike 2. PozdrawiamMathewgg 2127623 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Witajcie Mysle ze najodpowiedniejsza gra bylby RTCW Enemy Teritorry mozna do pobrac za darmo z : http://enemy-territory.4players.de:1041/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=15 tam sa tez wszystki dodatki radze je tez pobracGra jest SUPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.