Skocz do zawartości

Zagrajmy w sieci...

kudi

Rekomendowane odpowiedzi

Moze fani gier wojennych spotkaliby sie na jakims serwerze i pogralibysmy w sieci?
Proponuje Wolfensteina ze wzgledu na ogolniedostepne (darmowe, do sciagniecia z netu) MultiplayerDemo. Moglibysmy otworzyc wlasny serwer w jakichs rozsadnych godzinach i dac upust swoim emocjom :)

pozdr
rk

wszystko fajnie ale do tego trzeba oryginalnych gier a nie kazdy je ma (bo pare zlotych kosztyuja). wiec zaproponowalem darnowa wersje ktora daje pelne mozliwosci gry w sieci (mimo iz mozna pograc na 2 planszach).
pozdr
rk

Raphael mam Bt1942 ale chodzi mi fatalnie. Mam GF2-32MB a nie da sie grac tak wolno chodzi... slyszalem o jakichs problemach z kartami Rivy ale nawet po zainstalowaniu patcha nic sie nie zmienilo. gra sie jak w zwolnionym tempie. przycinki sa fatalne i gra lezy w szufladzie.

pozdr
rk

A demo Wolfa w wersji muliplayer moglby Bocian zamiescic na stronie do pobrania (choc nie wiem jak z laczem i przepustowoscia) dla chetnych. Zrobilibysmy krawawe niedzie :) No bo miloby spotkac swoje nicki w roli Axis lub Aliantow :)
pozdr
rk

Do kudiego:
Ja mam gforce 1, fakt ze firmowanego przez creativa, a dodatkowo podkrecilem go na ile sie dalo. Sprobuj sciagnac dwa demka: singleplayer i multiplayer. Oba chodza u mnie plynnie (mam athlona xp1600+. Zrywy pojawiaja sie jedynie na multiplayerze gdy siec nie wyrabia. Natomiast granie w pelna wersje przechodzi tylko na mniej skomplikowanych planszach. Ogolnie fulla odlozylem do momentu gdy bede mial nowa karte

W wolfa jeszcze w sieci nie gralem, najpierw sobie o nim opczytalem :-) Wnioskuje, ze trzeba tam dosc scisle ze soba wspolpracowac co czasami moze byc wada (gdy np nie lubisz zawodu sapera ;-)) natomiast w bt1942 - robta co chceta :-)

Co do tych legalnych kluczy to wierzcie mi nie mam zadnego a zawsze sobie pogram.Sa serwewry ktore go wymagaja i sa takie na ktore wchodzi sie na lewych kluczach. BF1942 jest o tyle fajny ze mozna uzywac wielu pojazdow.Inna sprawa to lagi przy tej grze.JA mam chello i ogolnie wszystko swietnie chodzi ale ta gra poprostu laguje samam z siebie. Wolf zawsze chodzil ok. CS i dodatek DoD wymagaja wiekszych umiejetnosci niz MOHAA. Czekam na termin i jakas decyzje w co gramy . Moje GG 21932 ICQ 5079427. Najlepiej tak wieczorkiem okolo 22.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...
Witajcie
Mysle ze najodpowiedniejsza gra bylby RTCW Enemy Teritorry mozna do pobrac za darmo z : http://enemy-territory.4players.de:1041/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=15
tam sa tez wszystki dodatki radze je tez pobrac
Gra jest SUPER

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie