Gość Napisano 4 Marzec 2002 Share Napisano 4 Marzec 2002 szukam informacji na temat fabryki i składu amunicji we wsi goczałków górny w poblirzu strzegomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Share Napisano 6 Marzec 2002 Dowiedziałem sie o tej fabryce od kolegi(miejscowy),jest o niej wzmianka na liscie Rekucia.Jak sie zrobi cieplej wybieram sie w teren odszukac ja.Pozdrawiam Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Marzec 2002 Share Napisano 6 Marzec 2002 a co można znaleść w takich miejscach?? chodzi mi czy wykrywacz wykryje , kiedyś mieszkałem obok starych magazynów jedni wyciągali kordziki , a inni tylko skówki do butów (bez wykrwaczy) pytam sięmo bam namiar na niemieckie magazyny pod wrocławiem i nie wiem czy jest sens się wybierac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marzec 2002 Share Napisano 7 Marzec 2002 mozna znalezc sporo rzeczy...troche starych butelek, niedopalkow, puszki po konserwach, pare zdechlych kotow. jak to w magazynach.elf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marzec 2002 Share Napisano 9 Marzec 2002 Były tam magazyny amunicyjne. Część zajęło W.P. i dalej zajmuje - prowadzi tam nawet linia kolei, a częśc ostała opuszczona i może szsobie poogladać. Tyle, że mało to ciekawe, bo były to tylko głębokie ziemianki, pokryte grubą warstwą ziemi. Ale co pochodzisz to Twoje. Znajdziesz bez problemu, bo na większości map część opuszczona jest widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwiecień 2002 Share Napisano 20 Kwiecień 2002 byłem tam wczoraj i chętnie wybiorę się jeszcze raz ale na wiele bym nie liczył mieszkam bardzo blisko i co nieco wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.