KudłatyHD Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Ja ide spać, jak się zdecydujecie to dajcie znać, chyba już wszystko wiecie:) W razie czego piszcie na maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 no i spoko spędzenie czasu też się liczy he:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Miejsce moge podac na priva:miro.miro@neostrada.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Dzisiaj na lotnisku pały nas dorwały. Musiałem się tłumaczyć ,co tam robimy hehe.Na początku myśleli,że jesteśmy myśliwymi.Powiedziałem im,iż testujemy nowy sprzęt.Powiedzieli tylko abyśmy nie wyciągneli czegoś co im się nie spodoba hehe.Życzyli powodzenia i odjechali.I tym razem się udało hehe - ale jak długo??? Pozdr. Miro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Panowie macie może wolną wykrywkę - bo zostałem bez?A jak będzie padało to też jedziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Z wykrywką będzie problem.Deszcz nas nie zatrzyma...A jak będzie ostro lać ,to zakończymy pewnie w barze przy kufelku i opowieściach o fantach i ciekawych miejscach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 roobert. Daj znać czy jedziecie....???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Ja z chęcią jadę, ale muszę własnym transportem bo w niedzielę pracuję i przed wieczorm muszę wrucić. Kumpel odpadł. Tylko bez wykrywacza to nie to samo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 a na lotnisku dzisiaj jakieś fanty się trafiły oprócz niebieskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Kopieja,mały pocisk,i trochę kolorowego złomu...Byliśmy z Generałem dość krótko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 To jesteśmy umówieni jutro o 7:30 na dworcu tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Jasne..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 My z Wraithem bedziemy o 7:19 na dworcu.Mam drugą wykrywkę ale już ją sprzedałem i dziś ją zapakowałem, i za bardzo nie uśmiecha mi się otwierać kartonu, wczoraj jak byś powiedział było by ok.Pozdrawiami do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Powodzenia kopidoły jak traficie coś fajnego zadzwońcie miro wie gdzie. Ja dezisiaj na chlebek zasówam i dopiero w niedzielę będę wolny.pozdrawiam AKnoże dojadę do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Pogodę macie do kitu, ale mimo to życzę wam powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Ja postaram się też coś wykopać i zobaczymy, kto będzie miał lepsze fanty:-) :):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Generał.nie ściemniaj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 General, w sumie zdobyłeś fanty te kiełbachy ogniskowe he:-) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Kurde jeszcze odchodze do siebie po wczorajszym, ja pierdziele. Ostro było, Moje fanty zostały w busie Mirka hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Miro już je opędzlował hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Tak się zakończyły wczorajsze ulewne wykopki hehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Niestety nie pamiętam końcówki hehe, ale wygłupy Wojtasa owszem pamiętam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Wojtas-ty kanalio......!!!!!!!!!hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Co zrobiłem? Właśnie zapijam wczorajszą imprę heheh he pozdrawiam Miro i Kudłaty wy opoje, było świtnie:-) hy hy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Taka poranna fota:-) poszło więcej i nie tylko z kotem piłem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.