miro5671 Napisano 7 Marzec 2005 Autor Share Napisano 7 Marzec 2005 Konin potwierdzil,ze jada z nami na mierzeje raczej na 100%.Czyli jest nas 7 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Powiedz im, żeby Ci wysłali zaliczke, wrazie co to przepijemy jak nie pojadą ehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Marzec 2005 Autor Share Napisano 7 Marzec 2005 W czwartek maja dac ostateczne potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Marzec 2005 Autor Share Napisano 7 Marzec 2005 Widze,ze mamy super temat na dlugie nadmorskie wieczory przy kuflu piwa...Osobiscie mysle,iz w kwietniu musimy ruszyc dupska i cos z tym zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Marzec 2005 Autor Share Napisano 9 Marzec 2005 Konin nie jedzie 17 na mierzeje.Nie dostal urlopu...Sa trzy miejsca,czy jest ktos chetny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Wiedziałem, że z tym Koninem będzie problem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Marzec 2005 Autor Share Napisano 13 Marzec 2005 Mysle,ze przed swietami trzeba by przetestowac wykrywki.zwlaszcza przed wyjazdem na Mierzeje.Może Mikolin.Sa tam jeszcze miejsca,ktore wymagaja dokladnego sprawdzenia a i kociolek jest gdzie zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Popieram pomysł;-) Chociaż nie chcę by Wrocławiacy zabrali Brzegowi wszystko sprzed nosa, na ich własnym terenie i to do tego przy nich! To myślę, że zainteresujemy się kociołkiem...;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Hej!Może jakaś inna bardziej egzotyczna miejscówkapozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 18 Marzec 2005 Autor Share Napisano 18 Marzec 2005 Witam.Czy w niedziele ruszacie dupy w teren???Jesli tak,to moze razem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Ja dziś lecze kaca i nigdzie mi się nie chce wychodzić;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Share Napisano 19 Marzec 2005 Kudlaty wpadnij rano do Brzegu-pojedziemy na zjebiste wykopy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Raczej nie dam rady. Gdyby nie to spotkanie wczoraj to dałbym rade:))A w tygodniu przed świętami może gdzieś pojedziemy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Ja pracuje do czwartku,piatek i sobota juz wolne-az do wyjazdu na Mierzeje...Moze piatek albo sobota ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 23 Marzec 2005 Autor Share Napisano 23 Marzec 2005 Witam.Jutro jade kopac.Jedzie ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 Ja jade:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 witam ja jutro nie dam rady :-(ale piątek mam wolny i chętnie gdzieś się wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 23 Marzec 2005 Autor Share Napisano 23 Marzec 2005 No to w piątek jedziemy generało o 8.30.A może Kanton by pojechał...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 A dzisiaj mam pociąg z Wrocka o 8-40, więc 9-19 będe w Brzegu. :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 Kudlaty.Troszku sie napilismy hehe...Szkoda,ze PREZES umarl tak szybko hehe.No oczywiscie trzeba go zrozumiec,mial dzieciaka.Poprawimy na Mierzeji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Było fajnie, trzebga cżeściej takie wypady robic hehehhehePamiętaj Miro o naszym chytrym planie , co go zdążyliśmy ustalić w busie heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 Jasne ze tak-plan jest doskonaly hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Najlepszego kopidoły z Brzegu z okazji Świąt Wielkiej Nocy.Miro byłem ostatnio parę razy w Nysie (w sprawach biznesowych) ale oni mają tam zaj.......e tereny musimy się kiedyś tam wybrać ekipą i pokopać.Jeszcze raz najlepszego z okazji Świąt.AKMiro podeślij mi swego maila ostatnio wykasowałem razem ze zdięciami ze zlotu kopidołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Marzec 2005 Autor Share Napisano 26 Marzec 2005 No wzajemnie Kanton pogodnych i wesolych...Ja tez mam kilka namiarow na Nyse...Oto mail:miro.miro@neostrada.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Też przyłanczam się do życzeń.Już nie mogę się wyjazdu doczekać hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.