general1006 Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Witam Dzisiaj temperatura na dworze -8°C. Lotnisko troszkę zasypane, ale mam nadzieje, że do soboty wszystko się wyklaruje. Dawajcie znać, kto jest zainteresowany i na 100% zawita na ognisko. Ja potwierdzam swoje stawiennictwo. pozd general1006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 my przyjedziemy w 2 osoby jako delegacja z zachodu (w stosunku do Brzegu) może marecki weźmie się z nami. Ale z prognoz długoterminowych wychodzi że to będzie zbiorowe kopanie w śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 Witam.Chocby skały srały z mrozu,to Miro i tak rozpali wielki ogien.A jak co,to mamy strażaka he,he...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 A gdzie reszta chetnych...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Past będziesz przejeżdzał przez Wrocław?? to może bym się zabrał z Tobą:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Napewno przyjadę na spotkanie. Aktualnie zajęty jestem poszukiwaniem samochodu. Może ktoś ma jakiś pomysł poszukuję Forda Sierry Kombi 1.8 TD lub 2.0 benzyna (oczywiście chcę kupić) rocznik 1992 lub 1993. Mój kuter ma już za sobą najlepsze czasy. Miro 1410 już doszło trzeba tylko uczynić z tego bimbrozję. pozdrawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Też jadę!:-)Proszę zrzucić w Brzegu trochę napalmu na śnieg, chcemy pokopać!;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Cisza jak po śmierci organisty!!!!Miro jak przygotowania.Jutro sobota i wszystko jak najbardziej aktualne.Mam nadzieję że aura dopisze zapowiadają opady śniegu ale co mi tam" gorzej bywało i brawo bili.Ja bedę około 8:00.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Witam Wszystko aktualne. Pogoda jak na początku 45r. ale co tam.Widziałem dzisiaj Mira i musze wam powiedzieć, że już poczynił zakupy, a następnie miał jechać na rozpoznanie terenu gdzie jutro odbędzie się desant eksploratorów. Wam też radzę już zrobić zakupy, spakować się i oczekiwać na zielone światło. pozdr. general1006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boczarsky Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Kochani melduję się jak wcześniej zapowiedziałem na forum, niestety nie mogę wziąść udziału jutro w spotkaniu z debesciakami. Muszę jechać do pracy(Fuck)pomimo że szef wcześniej zapowiedział mi wolne. Ale mam nadzieję że bedzie jeszcze okazja aby się osobiście spotkać i zapoznać. Mam nadzieję że nie gniewacie się na mnie że zawróciłem wam d.... ale czasami tak jest że decyduje siła wyższa! Przepraszam i pozdrawiam. Powodzenia jutro i nie spić się zabardzo :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Coś mi stronka Odkrywcy przez dwa dni nie chodziłą. Jutro nie zabieram wykrywki bo raczej nie ma sensu w takiej zmarzlinie kopać. A bronki już są zakupione i czekają na wypicie. Częśc pójdzie już dzisiaj:)) JA dojade z PAstem:) o 8:30 wyjezdzamy z Wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Kudłaty a czy strona juz chodzi normalnie wchodzisz z innego kompa niz normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Teraz chodzi już normalnie. Codziennie wchodze zazwyczaj z 3 róznych łącz. Bo w domu mam dialog stalke, plus laptop radiowy net. I na uczelni też nie chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Joł... ależ pospolite ruszenie, na każdym forum gro postów;-) Aż miło się czyta. KudłatyHD masz namiar na pasta? gg, albo tel.? chcę się zabrać z wami a nie wiem czy odbierze maila, albo będzie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 4 Marzec 2005 Autor Share Napisano 4 Marzec 2005 Witam.dzisiaj zrobilem zakupy,ale wychlalem juz wszystko-jutro musze odkupic...pozdrawiam Miro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 no to panowie dzięki za imprezę , szczególnie miro za kociłek :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Ale fajne ognisko i wielki kac hehe.Miro dzięki za organizację i za kociołek :DOby takich imprez więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Piękne spotkanie panowie! Kociołek pozostanie niezapomniany!!:) a Past faktycznie ma cierpliwość;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Ciemność widzę ciemność !!Już prawie doszedłem do stanu używalności publicznej!Jak macie jakieś zdięcia to podeślijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 Jutro bede wysylal fotki.Dzisiaj jestem troche zryty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 witam tak tak to było ognisko. Pogoda dopisała mogliśmy się poczuć jak żołnierze w 45r, kociołek zaj...ty, trunki wspaniale a załoga pojechana na maxa. Nie wiem jak wyszły floty, ale ja byłem usuwany na bieżąco. Biedny Wraith na koniec ogniska pomyślał, że jest partyzantem i wskoczył w jakieś krzaki. Mierzeja zapowiada się równie ciekawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Ja końcówki ogniska nie pamiętam hehe, ale juz dzisiaj jestem w pełni sprawny:)) Chyba za dużo wódki kupiliśmy i browarów:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Marzec 2005 Autor Share Napisano 7 Marzec 2005 Ja tam bym jeszcze kielona walnoł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Kielona?? Hę czy dobrze słyszę?? Gdzie i kiedy??!!;) Co do końcówki to też nie pamiętam, ale podejrzewam że to general wrzucił mnie w jakieś chaszcze, matka myślała że mnie ktoś pobił jak przyjechałem z taką poharataną gębą;) poza tym dopiero wczoraj przypomniałem sobie że paliły mi się podeszwy, przeżyły choć trochę zwęglone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Ja też swoje przypalałem, ale mi się nie zwęgliły hheeh. Oby więcej takich imprez:) Tej mierzeji już nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.