Skocz do zawartości

LUDZIE Z BRZEGU...

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Dzisiaj temperatura na dworze -8°C. Lotnisko troszkę zasypane, ale mam nadzieje, że do soboty wszystko się wyklaruje.
Dawajcie znać, kto jest zainteresowany i na 100% zawita na ognisko.
Ja potwierdzam swoje stawiennictwo.
pozd general1006

• Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
my przyjedziemy w 2 osoby jako delegacja z zachodu (w stosunku do Brzegu) może marecki weźmie się z nami. Ale z prognoz długoterminowych wychodzi że to będzie zbiorowe kopanie w śniegu.

Napewno przyjadę na spotkanie. Aktualnie zajęty jestem poszukiwaniem samochodu. Może ktoś ma jakiś pomysł poszukuję Forda Sierry Kombi 1.8 TD lub 2.0 benzyna (oczywiście chcę kupić) rocznik 1992 lub 1993. Mój kuter ma już za sobą najlepsze czasy. Miro 1410 już doszło trzeba tylko uczynić z tego bimbrozję. pozdrawiam AK

Cisza jak po śmierci organisty!!!!
Miro jak przygotowania.
Jutro sobota i wszystko jak najbardziej aktualne.
Mam nadzieję że aura dopisze zapowiadają opady śniegu ale co mi tam" gorzej bywało i brawo bili.
Ja bedę około 8:00.
pozdrawiam
AK

Witam
Wszystko aktualne. Pogoda jak na początku 45r. ale co tam.
Widziałem dzisiaj Mira i musze wam powiedzieć, że już poczynił zakupy, a następnie miał jechać na rozpoznanie terenu gdzie jutro odbędzie się desant eksploratorów.
Wam też radzę już zrobić zakupy, spakować się i oczekiwać na zielone światło.
pozdr. general1006

Kochani melduję się jak wcześniej zapowiedziałem na forum, niestety nie mogę wziąść udziału jutro w spotkaniu z debesciakami. Muszę jechać do pracy(Fuck)pomimo że szef wcześniej zapowiedział mi wolne. Ale mam nadzieję że bedzie jeszcze okazja aby się osobiście spotkać i zapoznać. Mam nadzieję że nie gniewacie się na mnie że zawróciłem wam d.... ale czasami tak jest że decyduje siła wyższa! Przepraszam i pozdrawiam. Powodzenia jutro i nie spić się zabardzo :)))))

Coś mi stronka Odkrywcy przez dwa dni nie chodziłą. Jutro nie zabieram wykrywki bo raczej nie ma sensu w takiej zmarzlinie kopać.
A bronki już są zakupione i czekają na wypicie. Częśc pójdzie już dzisiaj:))
JA dojade z PAstem:) o 8:30 wyjezdzamy z Wrocka

Joł... ależ pospolite ruszenie, na każdym forum gro postów;-) Aż miło się czyta. KudłatyHD masz namiar na pasta? gg, albo tel.? chcę się zabrać z wami a nie wiem czy odbierze maila, albo będzie na forum

witam
tak tak to było ognisko. Pogoda dopisała mogliśmy się poczuć jak żołnierze w 45r, kociołek zaj...ty, trunki wspaniale a załoga pojechana na maxa. Nie wiem jak wyszły floty, ale ja byłem usuwany na bieżąco. Biedny Wraith na koniec ogniska pomyślał, że jest partyzantem i wskoczył w jakieś krzaki. Mierzeja zapowiada się równie ciekawie…

Kielona?? Hę czy dobrze słyszę?? Gdzie i kiedy??!!;) Co do końcówki to też nie pamiętam, ale podejrzewam że to general wrzucił mnie w jakieś chaszcze, matka myślała że mnie ktoś pobił jak przyjechałem z taką poharataną gębą;) poza tym dopiero wczoraj przypomniałem sobie że paliły mi się podeszwy, przeżyły choć trochę zwęglone:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie