Skocz do zawartości

LUDZIE Z BRZEGU...

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Podobnie w Brzegu jak i Wrocławiu nie ma ludzi którzy razem by stworzyli zgrana grupę.
Więc powiem tak:
Jeżeli chodzi o nasze Towarzystwo to myślę, że będzie jedna wielka lipa.
1). Brak jest ludzi
2). Zgrania miedzy nami.
Statut jest napisany, ale to nie wszystko. Ludzie pewnie by się znaleźli, ale zgranie ich nie jest takie proste. Można by było zorganizować jakieś spotkanie odnośnie naszego Towarzystwa, ale znając życie zjawi się 5-7 osób. Wiec nie widzę sensu dalej się oszukiwać. Natomiast, jeżeli ludzie chcą się tylko integrować (spotkania przy piwie i ognisku) to proszę bardzo. Tylko proszę was nie mówmy, że chcemy osiągnąć jakieś porozumienie czy coś wynegocjować jeżeli nikt nic nie robi i wiecznie komuś coś się nie podoba.

Generał.jak zwykle przesadziłeś i to ostro...Jakaś grupa już jest a nawet zaczyna się powiększać.Powiedziałbym,iż bardzo często organizujemy wyjazdy w teren.Nie jest moją winą,że ty pracujesz we wszystkie soboty i nie mozesz z nami jeżdzić.Jest wszystko na dobrej drodze dołanczają do nas coraz to nowi ludzi.jeśli dla ciebie odbywa się to za wolno i myślisz,ze ta grupa jest wciąż mała to zapisz się do harcerstwa

Kilka osób już się zgrało, i myślałem, zże ty też. Jeżeli chodzi o Towarzystwo to tak jak powiedział już MArecki trzeba przedstawić sobie cele jakie chcemy osiągnąć.
A narazie ich nikt nie potrafi sformułować.
My z Mirkiem już mamy swoje towarzystwo hehe tylko, że przez małe T.
Pozdrawiam
Kudłaty

Pozdrawiam grupe z brzegu na marginesie lubie czerwone wino Panowie po co wam jakies statuty i inne duperele my jedziemyw teren kto ma ochote i czas to ma byc przyjemnosc nie bo musze Pzdr od grupy LODZ ale imprezke mieliscie super TAK TRZYMAC SUPER FANTOW

Chłopaki jak zwykle czytają posty bez zrozumienia. Czy ja powiedziałem, że mam coś przeciwko grupie z Brzegu? Pisząc o grupie miałem na myśli Towarzystwo, o którym w czasie pierwszej brzeskiej imprezy tyle się mówiło. A jeśli chodzi o wyjazdy to nie mam nic przeciwko temu żebyście jeździli sami. Jak kolega z Łodzi powiedział ma to być przyjemność, a nie mus.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie