P.D Napisano 9 Luty 2005 Autor Napisano 9 Luty 2005 Nie mam sprecyzowanych tematow poszukiwan,czasami chodze na militaria czasami na monetki..co byscie wybrali w mojej sytuacji biorac pod uwage te dwa wykrywacze?jesli nie mozna na forum prosze o meile!!!a jesli chodzi o same monetki,ktory lepszy!!bardzo prosze o wszelkie sugestie!!z gory dziekuje!
pakiet Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 Jeśli miałbym na ACE 250 to kupiłbym ten wykrywacz. Zrozum mnie kolego dobrze. Piszę to z punktu widzenia użytkownika który również poszukuje wykrywacza dla siebie. Ultra to znany sprawdzony wykrywacz. ACE 250 z kolei mniej sprawdzony ale firma renomowana i bubla by chyba nie wypuściła.
jakiś_gościu Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 Zgadza się pakiet, bubel to na pewno nie będzie. Chodzi o to czy będzie się nadawał również na millitaria, bo z tego co wiem jest on głównie do kolorowej drobnicy. Na monety pewnie będzie lepszy, choćby ze względu na funkcje wyświetlacza i bardziej rozbudowanej dyskryminacji. Takie jest moje zdanie, ale bardzo mnie interesuje, który lepiej się sprawdzi na militariach (większych przedmiotach).
pakiet Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 Tak sobie pomuślałem, że jeśli ma być na monetki i militaria to może Ultra + jakiś Jabel. Za oba wyjdzie mniej więcej cena ACE 250:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.