lamina Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 ACE 150 monete 5 gr - 24 cm obraczka - 24 cm Noz - 36 cm ACE 250 monete 5 gr - 25 cm obraczka - 24 cm Noz - 38 cm takie zasiegi przy 100% detekcji i ladne identyfikacjiRoznice w zasiegu niewielkie, ale 250 posiada sporo opcji ktore naprawde ulatwiaja zycie. Dyskryminacja dziala swietnie, wykrywacz jest stabilny. Identyfikacja poprawna do 80-90 % zasiegu, jest bardzo lekki. Jak ktos chce wiedziec wiecej to prosze o kontakt na priv.Pozdrawiam Konrad Talar
proscan Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Witam,Przedstawiam moje własne testy na monetach amerykańskich.Wykrywacze do testów miałem z innego źródła niż Lamina.Nie wiedziałem jak wkleić tu tablę, więc zamieszczam rysunek.Test przekazuję też Darkowi.Pozdrawiam,proscan
lamina Napisano 8 Luty 2005 Autor Napisano 8 Luty 2005 Po tescie proscana sprawdzilismy ponownie (skad takie roznice - sklad stopu z ktorego wykonano monety)..... zgadza sie z proscan'em o tyle...:monety ze stopow o sporej domiesze alu czyli takie jak centowki (rowniez brytyjskie pensy) sa wykrywane z odleglosci 18-20cm (z tendencja raczej na 18cm) natomiast monety ciezsze (sklad monety) takie jak polskie 5 groszy sa wykrywane z odleglosci 23-25cm (dla 2 groszy jest to 21-22cm)i poprawna identyfikacja z okolo 19-20cm (czyli kolo 80%) przelestowano kilka sztuk i we wszystkich te parametry byly bardzo podobne.
P.D Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Witam...ACE 250 jest raczej na monetki,ale moglbym dowiedziec sie z jakiej odleglosci widzi cos wiekszego np helm???dziekuje z gory!!
lamina Napisano 9 Luty 2005 Autor Napisano 9 Luty 2005 zgodnie z regulaminem forum bardzo bym prosil aby wszelkie zapytania kierowac na mail.dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.