Skocz do zawartości

TAKA SOBIE HISTORYJKA ...

Gość FUKS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
NUDZICIE SIĘ W TE ZIMOWE WIECZORY? TO MACIE HISTORIĘ Z LATA :-) .
TO BYLO W SIERPNIU W MIĘDZYWODZIU. ,,SPACEROWAŁEM,, SOBIE PO PLAZY W MIĘDZYWODZIU Z MOJĄ PISZCZAŁKĄ ( NA TYLE POZWOLIŁA MI ŻONA NA URLOPIE ) I ZBIERAŁEM DROBNIAKI. PO PEWNYM CZASIE ZACZEPIŁ MNIE PEWIEN GOSTEK - NA POCZĄTKU GRZECZNIE- ZAPYTAŁ CO MOŻNA ZNALEŻĆ I CZY SIĘ OPŁACA- PO CHWILI GDY USŁYSZAŁ ŻE NA DZISIEJSZĄ IMPREZKĘ ZAROBIŁEM ZMIENIŁ SIĘ O 180 STOPNI. ZE SŁOWAMI ,,CO TY TU KU..SIE PO MOIM TERENIE CHODZISZ ? ,, ZACZĄŁ MNIE STRASZYĆ KOLESIEM Z KOMISARIATU. GDY WYTŁUMACZYŁEM FACIOWI ŻE MAM PEŁNE PRAWO CHODZIC PO TEJ PLAŻY I SZUKAĆ A ZA WYZWISKA ZAŁOŻYĆ MU SPRAWĘ , TO RURA MU ZMIĘKŁA. POZOSTAŁ JEDNAK PEWIEN NIESMAK-I CO TU UKRYWAĆ OBAWA PRZED ZEMSTĄ TUBYLCÓW ( BYŁEM TAM Z ŻONKĄ, KTÓRA MACHAŁA SITKIEM). I CO WY NA TO? PIES OGRODNIKA CZY POPROSTU KONKURENCJA ? TO DRUGIE ZROZUMIEM BO KASKA BYLA NIEZŁA, TYLKO DLACZEGO TAK CHAMOWATO?
Napisano
Salve,

Tylko krotko i konkretnie - na przyszlosc Waszmosc nie badz taki szczeryze juz na imprezke zarobiles". Ludzie inaczej patrza nawet na kawalek zardzewialego druta kolczastego jesli sie im powie, ze to jest jakas tam pierwszo wojenna odmiana z frontu tureckiego...
A jesli sie ow dopytywacz okaze jakims znawca lub kolekcjonerem to i tak wie ile co warte...

Z pozdrowieniami

Ramirez

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie