GIWEROLOG_16 Napisano 5 Luty 2005 Autor Share Napisano 5 Luty 2005 The_TunaWitam proszę o kontakt... sprawa pilna...Prosze bociana o pozostawienie wątku...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 witam mój numer gg:5443824.....proszę od razu innych o nie pisanie w głupich sprawach...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 to może dodam jeszcze ,tak w razie Niemca, adres poczty the_tuna@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Panie thuna,a czy mozna z panem sie spokac osobiscie?pilna sprawa!!!jak nawiazac z panem kontakt,slyszalem o panu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 ???? o co chodzi ???? czemu ja nic nie wiem ????pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 Czy ja też się mogę spotkac ? ;)pozdrawiamMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.