Skocz do zawartości

GRUPA LODZ 2

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

powtarzam tutaj moj post z tematu grupa Łódź dla tych którzy z tych czy innych powodów pomineli tamen temat.

Nie mogłem być na piątkowym spotkanku a z forum widze ze się dużo działo.Hmm mam nadzieję że nie bedzie miał racji poeta mowiąc Miłe złego początki lecz koniec żałosny" koledzy nie kłuccie się -to mój apel Proponuje kolejne spotkanko w piątek miejsce to samo, Tawerna godzina 18-20 do wyboru.Jednoczesnie zapraszam wszystkich zainteresowanych znak rozpoznawczy gazeta na stoliku.

Pioterk zastanawiałem sie nad wypadem w jakis długi weekend do Przemyśla bedzie coś dla Ciebie i dla kopaczy, ewentualnie możemy przejść się po polskich tedeorytach nad wartą bliżej i taniej- temat pozostawiam do rozważenia. I warto by zorganizować jeszcze jakis wypad szczególnie, że od piątku ma być ocieplenie. Czekam na sugestie.

Ober mam nadzieje ze mimo twojej nie obecności fizycznej w Polsce to na forum bedziesz goscił. Napisz jak się ustawisz na tej twojej wysepce. Mam jeszcze od CIebie sprawę ale pogadamy o tyn by mail. Pozdraiwm i zycze powodzenia!!

Pozdr. MJ

Obert sprubój kożystać z internetu w bibliotekach, czasami jest bezpłatny przynajmniej w stanach. No i trzyamj się u tych wyspiarzy. Czekamy za przybędziesz na wykopki.
Pozdr.MJ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie