militarny Napisano 3 Luty 2005 Autor Napisano 3 Luty 2005 Witam. niedługo wybieram się do Góry i będzie okazja wyskoczyś troche nad Odrę.Zabrdzo nie znam okolicy więc może ktoś mi pomorze.Może znacie jakieś ciekawe miejsca w tej oklicy, moze jakiś link z info, albo jakaś mapka. Pomóżcie proszepozd
past Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 nie chce byćzłośliwy ale polecam opcje szukam. Na pewno było :-))
jack61 Napisano 4 Luty 2005 Napisano 4 Luty 2005 Past ma racje kolego militarny zawsze bede upira sie przy opcji najpierw poszperaj w necie , na stronie / wysukiwarka / a gdy nic nie znajdziesz to proś kogos o pomoc.Co maja powiedziec osoby zajmujace sie poszukiwaniami nascie lat wtedy nie bylo komp. cz netu.Troche wlasnej pracy a nie na gotowe .Pzdr Jack61
militarny Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 dobra dzieki postaram sie znaleźć coś, moze mi sie uda.A moze jakas mała podpowiedź gdzie takich informacji mozna odszukać, albo jakieś tematy na tym forum. dzieki za odp. pozd
militarny Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 Dzięki past za pomoc teraz to juz wiem co mam dokładnie szukać, po przegladam troche to napewno cos znajdepozd
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.