Paulus22 Napisano 2 Luty 2005 Autor Share Napisano 2 Luty 2005 Witam, mam prośbe czy ktos z tu obecnych może mi podać wymiary wywietzników w bluzie M40 wszystko mniej więcej obrysowałem":) rysunku, pisałem o tym w innym poście ale się chyba nie doczekam. .pozdrPS. proszę o podanie średnicy wywietrzników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 Te wywietrzniki to otwory na haki :)Średnica wewnętrzna 4 a zewnętrzna z obszyciem 9mm. Przynajmniej tak u mnie jest.Wymiary na zdjęciu muszą się różnić w innych sztukach ze względu na rozmiar bluz tak, że nie sugeruj się moimi, ja mam wzrostu 177cm.pzdrmongo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulus22 Napisano 2 Luty 2005 Autor Share Napisano 2 Luty 2005 dziękipozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.