Skocz do zawartości

Grupy rekonstrukcjyjne na terenie Trójmiasta

OnyX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jakie jeszcze istnieja grupy na terenie Trójmiasta?
Chciałbym sie do jakiejś zapisać jakos niemiec, mam cały sprzęt i trzeba to jakoś wykozystać .... mundurową mam m40 z hero...

pozdrawiam -=OnyX=-

Witam
Jest Pomerania 1945 kontakt www.pomerania1945.org/ ale osobiście zapraszam do grh Pluton 1908 - oddtarzającej powstańczy pluton biorący udział w walkach na woli , starówce i w śródmieściu (mozesz wykożystać posiadany mundur (po pozbawieniu go naszywek) i wyposazenie
zapraszam na www.reenactingforum.republika.pl znajdziesz tam adresy

Hej.

Gdybyś jednak zmienił zdanie i awrócił" się na Jedynie Słuszną Stronę" to zapraszamy do Stowarzyszenia Trójmiejska Grupa Rekonstrukcji Historycznych z siedzibą w Gdyni. :) Zajmujemy się odtwarzaniem oddziałów walczących o Gdynię w 1945 roku: pluton zwiadu 1 batalionu zmotoryzowanego fizylierów 1 Brygady Pancernej im. Bohaterów Westerplatte ludowego" Wojska Polskiego, 17 Gwardyjska Brygada Pancerna 1 Dońskiego Korpusu Pancernego Armii Czerwonej; ale nie tylko, odtwarzamy także 2 Szwadron ppor. Zdzisława Badochy ps. ŻELAZNY" 5 Brygady Wileńskiej AK mjr. Zygmunta Szendzielarza ps. ŁUPASZKO" z okresu działalności na Pomorzu w 1946 roku. Zajżyj na naszą stronkę: http://www.tgrh.org to dowiesz się wszystkiego.

no wczoraj napisałem do Pomieralni1945 i czekam z niecierpliwością na odpowiedz :) Moze cos z tego wypali i bedzie trzeba manekina rozebrać:)

pozdrawiam -=OnyX=-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie