OnyX Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2005 Witam!Jakie jeszcze istnieja grupy na terenie Trójmiasta?Chciałbym sie do jakiejś zapisać jakos niemiec, mam cały sprzęt i trzeba to jakoś wykozystać .... mundurową mam m40 z hero...pozdrawiam -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powstaniec 1908 Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Witam Jest Pomerania 1945 kontakt www.pomerania1945.org/ ale osobiście zapraszam do grh Pluton 1908 - oddtarzającej powstańczy pluton biorący udział w walkach na woli , starówce i w śródmieściu (mozesz wykożystać posiadany mundur (po pozbawieniu go naszywek) i wyposazenie zapraszam na www.reenactingforum.republika.pl znajdziesz tam adresy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyżby Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Hej.Gdybyś jednak zmienił zdanie i awrócił" się na Jedynie Słuszną Stronę" to zapraszamy do Stowarzyszenia Trójmiejska Grupa Rekonstrukcji Historycznych z siedzibą w Gdyni. :) Zajmujemy się odtwarzaniem oddziałów walczących o Gdynię w 1945 roku: pluton zwiadu 1 batalionu zmotoryzowanego fizylierów 1 Brygady Pancernej im. Bohaterów Westerplatte ludowego" Wojska Polskiego, 17 Gwardyjska Brygada Pancerna 1 Dońskiego Korpusu Pancernego Armii Czerwonej; ale nie tylko, odtwarzamy także 2 Szwadron ppor. Zdzisława Badochy ps. ŻELAZNY" 5 Brygady Wileńskiej AK mjr. Zygmunta Szendzielarza ps. ŁUPASZKO" z okresu działalności na Pomorzu w 1946 roku. Zajżyj na naszą stronkę: http://www.tgrh.org to dowiesz się wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WillKnott Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 moim zdaniem nie musisz mieć grupy na miejscu, pogadaj z chłopakami z AA7 - to najbardziej profesjonalny" wehrmacht jaki znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 6 Luty 2005 Autor Share Napisano 6 Luty 2005 no wczoraj napisałem do Pomieralni1945 i czekam z niecierpliwością na odpowiedz :) Moze cos z tego wypali i bedzie trzeba manekina rozebrać:)pozdrawiam -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.