Monti Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Napisano 29 Styczeń 2005 Przepraszam,ale nie mogłem się powstrzymać :):):):)To taki żartpozdrawiam
luger Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Jak tylko zobaczyłem ten wątek i twój nick to pomyślałem sobie, że sie wygłupiasz;))))Pozdrawiam L.
Monti Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Napisano 31 Styczeń 2005 A no wygłupiam się. :)Jak admin chce to może ten watek skasowac,gdyż niewiele wnosi do tematyki forum,choć kto wie,jak skończą sie pomysły na wybory,co lepsze i ładniejsze to moze i tu ktoś poda swoje typy :)
bocian1 Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Bardzo fajny wątek taki neutralny,spokojny,pewnie tu niebędzie dymu".Wracając do spr. Monti ,to jest wycior w fazie próbnej,jeszcze okryty tajemnicą spec-znaczenia" ale dla Ciebie wszystko.Oto on.Prawda super technologia.Pozdr.Andrzej
revelli Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Super fancior używam podobnego,ale mój jest w gorszjm stanie,pewnie mam nieco starszy piec;}}}
Monti Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Napisano 31 Styczeń 2005 Cieszę sie,że nia tylko ja mam tu poczucie humorupozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.