Monti Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2005 Przepraszam,ale nie mogłem się powstrzymać :):):):)To taki żartpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 Jak tylko zobaczyłem ten wątek i twój nick to pomyślałem sobie, że sie wygłupiasz;))))Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2005 A no wygłupiam się. :)Jak admin chce to może ten watek skasowac,gdyż niewiele wnosi do tematyki forum,choć kto wie,jak skończą sie pomysły na wybory,co lepsze i ładniejsze to moze i tu ktoś poda swoje typy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian1 Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Bardzo fajny wątek taki neutralny,spokojny,pewnie tu niebędzie dymu".Wracając do spr. Monti ,to jest wycior w fazie próbnej,jeszcze okryty tajemnicą spec-znaczenia" ale dla Ciebie wszystko.Oto on.Prawda super technologia.Pozdr.Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revelli Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Super fancior używam podobnego,ale mój jest w gorszjm stanie,pewnie mam nieco starszy piec;}}} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2005 Cieszę sie,że nia tylko ja mam tu poczucie humorupozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.