Filip.Z Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2005 Jestem z Konina chce skontaktować sie z pasjonatami poszukiwań dysponuje wykrywaczem,wiedzą(skromną) na temat okresu 2 wojny światowej.Mam małe osiagniacia w poszukiwańiach czyli łuski od parabelum drobne monety łuski od kb plskie niemieckie i różne smieci.Poruszałem sie w rejonie Piesków nad mieżeja wislana.Szukam pasjonatów z którymi moge połaczyć swoje siły mam dostap do ciekawej bazy w rejonie puszczy rzepiniskiej(dziewiczy teren).Pasją to zaraziłem sie od swojego taty i prowadze poszukiwania razem z nim.Prosze o kontakt kwazi.z@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 Oj coś ciezko Ci to idzie .Wejdz na forum ..spotkania integracje... i znajdziesz kogos ze swojej okolicy.Lub do dział -poznajmy sie- i na maila.Kolego troche z siebie trzeba dać.Pzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.