P.D Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 Witam,przez dwa lata bylem uzytkownikiem HS-3,i bylem z niego bardzo zadowolony,zwlaszcza jesli chodzi o zasieg!!!Chcialbym teraz kupic moze cos z zagranicznego sprzetu!doradzcie co.zebym nie byl zawiedziony ta zmian..cena do ok 2tys zl...pozdrawiam
Voucur Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Ja tam się średnio znam ale mam zaufanie do C.Scope, gdybym się pozbywał Smętka chyba wziąłbym CD-1220XD. Dobre opinie mają też Minelaby z racji 2-stopniowej dyskryminacji. Tak poza tym to tego sprzętu jest mnóstwo i ciężko coś porównywać, zwłaszcza że HS-3 jest bardziej na militarkę a sprzęt zachodni na drobnicę.
Soul_Storm Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Mam identyczny problem. Ale myśle rozwiązać go zostawiając /smętka/ i kupic coś na monetki [ może garreta ace250 ]np.
andarian Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 Ja bym polecal CX Plus Garrett. Na militaria swietna sprawa a i z monetkami mozesz troche poszalec. Poza tym zawsze mozna dokupic do niego Two Boxa, a wtedy drzyjcie czolgi pod ziemia :P . Pozdrawiam Grzegorz Talar.
merlin Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 Witam kolegę z rodzinnego miasta. Ja się w grudniu przesiadłem na Ultrę.Tomek też. Róznica na kolorze kolosalna.Temat H-S 3 jest dla mnie zamkniętą historią.
P.D Napisano 5 Luty 2005 Autor Napisano 5 Luty 2005 Witam!!Zgadza sie,jesli chodzi o kolor to masz racje...ale mnie nadal bardziej kreca militaria:):):) i mam wiekszy problem,co po Smetku??:)
P.D Napisano 5 Luty 2005 Autor Napisano 5 Luty 2005 ...jesli mozesz daj mi na gg jakas fotke tego wykrywacza,cene,strone producenta...
proscan Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 http://www.garrett.com/hobby/products/masterhunterdata.htmproscan
proscan Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 a tak naprawdę, to moim zdaniem najlepszy (i to po przesiadce ze smętka) jest White's 5900/6000. Niestety wykrywacz 5900 nie jest sprzedawany w Europie (cholera wie dlaczego), dostępny jest tylko model 6000 PRO XL. No chyba, że uda Ci się gdzieś kupić używaną sztukę.http://www.whiteselectronics.com/xlprow.phphttp://www.whiteselectronics.com/5900w.phpA dlaczego? Dlatego, że ma statyczną dyskryminację, all metal z autozerowaniem (czyli to co smętek) a do tego tryb dynamiczny, identyfikację, namierzanie, pomiar głębokości monety, reczne (5900) lub automatyczne (6000) dostrajanie do ziemi.Przez kilka lat chodziłem na Garrecie CXII (poprzednik modelu CX Plus) więc wiem, że to też jest sympatyczny wykrywacz. Bardziej jednak na monety (chociaż ma tryb statyczny) bo ma mniejszą sondę niż White's.proscan
topór Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 HE Ja też będę miał ten problem z wyborem co po HS3Co do White's 5900/6000. to są dosyć drogie i chyba bym się nie połapał z tym wskaźnikiem takie mam wrażenie.
Rybciak Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 Z rok temu p.Smętkowski obiecywał wprowadzenie następcy HS-3, który miał być o wiele lepszy od swego poprzednika.Czy ma ktoś jakieś newsy o HS-4? Pzdr!
P.D Napisano 10 Luty 2005 Autor Napisano 10 Luty 2005 ...wczoraj rozmawialem z Heniem.S..powiedzial krotko...HS4 jest jeszcze w proszku,nie mam czasu na jego konstrukcje..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.